Aanbod Bedrijfsfitness Maxx Training

Steeds meer bedrijven zien de toegevoegde waarde in van bedrijfsfitness. Om onze diensten zo laagdrempelig mogelijk te houden voor uw bedrijf, hebben wij een ruim aanbod bedrijfsfitness.

Het is intussen algemeen bekend dat een sportende medewerker veel productiever en fitter is. Daarbij ligt het verzuim gemiddeld 6 dagen per jaar lager dan bij niet sportende medewerkers. Uit onderzoek blijkt ook dat meer mensen gaan sporten door het wegnemen van een financiële drempel. EWen fitte werknemer is daarbij ook nog eens creatiever en gemotiveerder.

1. Bootcamp outdoor
Tijdens een bootcamp outdoor training wordt er aandacht besteed aan hoge intensiteit trainingen en het ontwikkelen van de grote spiergroepen. Er is een hoge mate van persoonlijke begeleiding en er wordt aandacht besteed aan het juist uitvoeren van de oefeningen.

2. Small group trainingssessies
Small group trainingssessies (maximaal 6 personen). Voor deze trainingen is geen fitnesszaal of -apparatuur nodig, Wij zorgen voor het juiste materiaal, iedere training weer. De trainingssessies vinden binnen of buiten plaats.

3. Preventieve bewegingssessies
Deze vorm van bedrijfsfitness is een specifieke bewegingssessie die gericht is op het voorkomen en of genezen van bureau gerelateerde klachten.

4. Voedingsbegeleiding
Wij bieden ook een gepersonaliseerd voedingsprogramma aan. Bij dit voedingsprogramma bieden wij alles van begeleiding tot en met het deskundig adviseren met betrekking tot gezonde(re) voeding in de gezamenlijke kantine.

5. Yoga en Body & Mind
Uit ervaring weten we dat deelnemers veel baat hebben bij mental coaching en even tot rust komen. Daarom bieden wij ook Yoga lessen en Body & Mind  lessen aan bij onze bedrijfsfitness.

6. Health checks
Health check zijn een lijdraad in onze bedrijfsfitness. Om deelnemers goed te begeleiden voeren wij health checks uit. Hierbij meten wij zaken als bloeddruk, gewicht, vetpercentage, spiermassa en visceraal vet en nemen we conditietesten af. Naar aanleiding van deze health checks adviseren wij medewerkers over de eventuele te ondernemen stappen.

Maxx Training Bedrijfsfitness Eindhoven