Aanbod Bedrijfsfitness Maxx Training

In de regio Eindhoven en Veldhoven ontdekken steeds meer bedrijven de waarde van bedrijfsfitness. Daarom streven we er bij Maxx Training naar bedrijfsfitness zo toegankelijk mogelijk te maken voor bedrijven. Een actieve en fitte medewerker is immers aantoonbaar productiever en gezonder. Het gemiddelde verzuim daalt zelfs met zo’n 6 dagen per jaar in vergelijking met niet-sportende collega’s.

Bovendien toont onderzoek aan dat het wegnemen van financiële drempels mensen aanzet tot meer beweging. Een fitte werknemer is niet alleen productiever, maar ook creatiever en gemotiveerder. Dit is toch wat iedere werkgever verlangt?

Aanbieden van bedrijfsfitness | Wat zijn de bewezen voordelen? 

Bedrijfsfitness gaat verder dan alleen fysieke gezondheid. Het heeft een breed scala aan positieve effecten op de algehele werkomgeving en het welzijn van werknemers. Verbeterde gezondheid en fitheid:

  • Het aanbieden van bedrijfsfitness bied stressvermindering voor medewerkers
  • Beweging van medewerkers zorgt voor een verhoogde energie en productiviteit
  • Beweging zorgt voor een verlaagd ziekteverzuim van jouw medewerkers
  • Minimaal één uur bedrijfsfitness per week zorgt voor een positieve bedrijfscultuur en samenhorigheid
  • Samen sporten zorgt voor een verbeterd moreel en tevredenheid binnen de groep
  • Tijdens de bedrijfsfitness komen medewerkers samen en werken medewerkers samen toe naar een persoonlijk trainings- en gezondheidsdoel, wat positief is voor de teambuilding
Bij Maxx Training bieden we een breed aanbod bedrijfsfitness
We bieden niet alleen de standaard outdoor bootcamp in Eindhoven, Veldhoven en omgeving. Bij Maxxtraining.nl ontzorgen we bedrijven van A tot Z.
1. Bootcamp Outdoor

Onze bootcamp outdoor trainingen richten zich op hoge intensiteit en de ontwikkeling van grote spiergroepen. Met persoonlijke begeleiding en aandacht voor de juiste uitvoering van oefeningen, zorgen we voor een effectieve en energieke training.

2. Small Group Trainingssessies

In kleine groepen tot maximaal 6 personen bieden we trainingssessies zonder de noodzaak van een fitnesszaal of -apparatuur. Wij voorzien in het benodigde materiaal, zowel binnen als buiten.

3. Preventieve Bewegingssessies

Deze manier van bedrijfsfitness is specifiek gericht op het voorkomen en behandelen van kantoor- en bureau gerelateerde klachten. Hierbij bieden onze preventieve bewegingssessies een doelgerichte aanpak.

4. Voedingsbegeleiding

Ons gepersonaliseerde voedingsprogramma omvat begeleiding en deskundig advies over gezonde(re) voeding. Dit kan zelfs in de gezamenlijke kantine van jouw bedrijf.

5. Yoga en Body & Mind

Naast fysieke bedrijfsfitness begrijpen we dat mentale coaching en ontspanning cruciaal zijn. Daarom bieden we yogalessen en Body & Mind-sessies aan als integraal onderdeel van ons bedrijfsfitnessprogramma.

6. Health Checks

Bij ons staat de gezondheid van jouw medewerkers centraal. We voeren uitgebreide health checks uit, metingen zoals bloeddruk, gewicht, vetpercentage, spiermassa en visceraal vet, en conditietesten. Op basis van deze inzichten geven we advies over mogelijke vervolgstappen.

7. Loopgroepjes

We bieden ook loopgroepjes, bijvoorbeeld als voorbereiding op de marathon van Eindhoven. Zo hebben we voor de laatste marathon van Eindhoven 15 loopgroepjes gecoacht bij ASML Veldhoven.

Maxx Training is dé expert in bedrijfsfitness in Eindhoven, Veldhoven en omgeving. Ontdek vandaag nog hoe wij jouw medewerkers begeleiden naar een gezonder en fitter leven. Neem contact met ons op voor meer informatie en boek een vrijblijvend gesprek. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf het maximale haalt uit bedrijfsfitness bij Maxx Training!

Maxx Training Bedrijfsfitness in Eindhoven