Bedrijfsfitness Eindhoven

Naast onze particuliere tak focust Maxx Training zich ook op sport- en beweegaanbod voor bedrijven. Zeker nu is de aandacht voor fit en vitaal personeel ontzettend belangrijk. Vitale medewerkers zijn productiever en gelukkiger binnen uw bedrijf. Maar een beweeg- of vitaliteitsprogramma opzetten is vaak nog niet zo makkelijk... Hier komen wij je graag bij helpen! Boost nu het welzijn, de productiviteit en fitheid van uw medewerkers door middel van bedrijfsfitness.

Wij zijn de specialist in bedrijfsfitness in Eindhoven, Waalre, Best, Velhoven, Nuenen, Geldrop, Son en Breugel en Den Bosch. Wij verzorgen programma's die zelfs nog een beetje verder gaan dan bedrijfsfitness alleen: Wij bieden namelijk een compleet pakket aan, met als doel het welbehagen van uw werknemers. Op fysiek gebied, maar ook op mentaal gebied en het algehele welzijn. Dit geheel op maat gemaakt voor ieder bedrijf. Om dit aan te bieden met de juiste begeleiding werken we met een bevlogen team van ervaren personal trainers, fitness assistenten, yoga & mindfullness instructrices en voedingsdeskundigen. Wij zetten voor ieder bedrijf een passend programma op. Dit alles zonder hoge kosten, dure apparatuur, de noodzaak van grote ruimtes en dus zonder teveel gedoe.

Alleen opzoek naar een intensieve (outdoor) workout na werktijd of een sportieve clinic voor bijvoorbeeld een teamuitje of personeelsdag? Ook dit bieden wij aan.

Maxx Personal Training garandeert dat uw medewerkers 100% uit hun inspanningen en ontspanning halen.

Voordelen van bedrijfsfitness voor uw medewerkers:

Het aanbieden van bedrijfsfitness doet u niet alleen voor uzelf, maar vooral voor uw medewerkers.

  • Medewerkers verhogen hun productiviteit
  • Wij passen ons aan naar uw werkagenda
  • Het helpt stress en burnout gerelateerde klachten reduceren en voorkomen
  • Ruim aanbod van lessen
  • Verhoog de onderlinge samenwerking en groepscohesie bij uw medewerkers
  • Vergroot het algeheel welzijn van uw medewerkers op de werkvloer
  • Werk aan de houding en spieren zodat bureau gerelateerde klachten kunnen worden voorkomen
  • Fitte werknemers verzuimen minder

Specialist in bedrijfsfitness in Eindhoven en omgeving.

Vraag hier een vrijblijvend gesprek aan