Bedrijfsfitness Eindhoven

Naast onze particuliere tak focust Maxx Personal Training zich ook op sport- en beweegaanbod voor bedrijven. Zeker nu is de aandacht voor fit en vitaal personeel ontzettend belangrijk. Vitale medewerkers zijn productiever en gelukkiger binnen uw bedrijf. Maar een beweeg- of vitaliteitsprogramma opzetten is vaak nog niet zo eenvoudig. Hier komen wij je graag bij helpen! Boost nu het welzijn, de productiviteit en fitheid van uw medewerkers door middel van bedrijfsfitness.

Wij zijn de specialist in bedrijfsfitness in Eindhoven en omgeving. Wij verzorgen programma's die zelfs nog verder gaan dan bedrijfsfitness alleen. Wij bieden namelijk een compleet pakket bedrijfsfitness aan, met als doel het welzijn van alle werknemers. Op fysiek gebied, maar ook op mentaal gebied en het algehele welzijn. Dit geheel op maat gemaakt voor ieder bedrijf. Om dit aan te bieden met de juiste begeleiding werken we met een bevlogen team van ervaren personal trainers, fitness assistenten, yoga & mindfullness instructrices en voedingsdeskundigen. Wij zetten voor ieder bedrijf een passend programma op. Dit alles zonder hoge kosten, dure apparatuur, de noodzaak van grote ruimtes en dus zonder teveel gedoe.

Ben je alleen op zoek naar een intensieve (outdoor) workout na werktijd of een sportieve clinic voor bijvoorbeeld een teamuitje of personeelsdag? Wij verzorgen ook bedrijfsevenementen en sportdagen.

Maxx Personal Training garandeert dat uw medewerkers 100% uit hun inspanningen halen en hierdoor volledig ontspannen.

Voordelen van bedrijfsfitness voor jouw medewerkers:

Het aanbieden van bedrijfsfitness doe je niet alleen voor jezelf, maar vooral voor jouw medewerkers.

  • Medewerkers verhogen hun productiviteit
  • Wij passen ons aan naar jouw werkagenda
  • Het helpt stress en burnout gerelateerde klachten reduceren en voorkomen
  • Ruim aanbod van lessen
  • Verhoog de onderlinge samenwerking en groepscohesie bij jouw medewerkers
  • Vergroot het algeheel welzijn van jouw medewerkers op de werkvloer
  • Werk aan de houding en spieren zodat bureau gerelateerde klachten kunnen worden voorkomen
  • Fitte werknemers verzuimen minder

Specialist in bedrijfsfitness in Eindhoven en omgeving.