Bedrijfsfitness Eindhoven

Voor uw medewerkers zijn er natuurlijk veel mogelijkheden om te sporten en te bewegen. Maar als dit niet gebeurt en u wilt dit aanbieden vanuit uw eigen bedrijf dan is dit nog niet zo makkelijk. Boost nu de happiness, productiviteit en fitheid van uw medewerkers door middel van bedrijfsfitness.

Wij zijn de specialist in bedrijfsfitness in Eindhoven, Waalre, Best, Velhoven, Nuenen, Geldrop, Son en omgeving. Wij verzorgen programma's die zelfs nog een beetje verder gaan dan bedrijfsfitness: Wij bieden namelijk een compleet pakket aan, met als doel het welbehagen van uw werknemers. Op fysiek gebied, maar ook op mentaal gebied. Geheel op maat gemaakt voor ieder bedrijf. Om dit aan te bieden met de juiste begeleiding werken we met een dedicated team van ervaren personal trainers, fitness assistenten, voedingsdeskundigen aangesloten bij BGN en een psychologe. Wij zetten voor ieder bedrijf een passend programma op. Dit alles zonder hoge kosten, zonder dure apparatuur en zonder dat er grote ruimtes nodig zijn.

Maxx Personal Training werkt met de PEP Factor. Hiermee bent u ervan gegarandeerd dat uw medewerkers 100% uit hun inspanningen en ontspanning halen.

Voordelen van bedrijfsfitness voor uw medewerkers:

Het aanbieden van bedrijfsfitness doet u niet alleen voor uzelf, maar vooral voor uw medewerkers.

  • Medewerkers verhogen productiviteit
  • Wij passen ons aan met uw werkagenda
  • Werknemers voorkomen stress en burnout gerelateerde klachten
  • Ruim aanbod van lessen
  • Sport met vrienden en collega's

Specialist in bedrijfsfitness in Eindhoven en omgeving.

Vraag hier een vrijblijvend gesprek aan