Bootcamp Eindhoven

Meerdere keren per week geven wij verschillende bootcamps in het Stadswandelpark van Eindhoven. De bootcamps zijn geschikt voor iedereen. Je kunt namelijk op je eigen niveau meedoen. Lees hieronder meer over onze bootcamp lessen in Eindhoven. Heb je nog vragen? Neem gerust even contact met ons op.

 

Onze bootcamps staan bekend om de persoonlijke benadering en professionele begeleiding!

Bootcamp Eindhoven - Stadswandelpark Eindhoven

Wil je een bootcamp bij ons proberen?

Bootcamp jij ook mee met de meest enthousiaste en effectieve Bootcamp Eindhoven en omgeving?

Iedereen kan op zijn/haar eigen niveau meedoen. Wij zorgen er voor dat de bootcamp voor iedereen toegankelijk is of je een beginnend sporter bent of een geoefend sportman/vrouw! Herken je jezelf in onderstaande? Wacht niet langer en doe mee!

 • Wil je lekker actief bezig zijn maar weet je niet precies hoe?
 • Wil je je (nog) fitter en vitaler voelen?
 • Wil je beter en strakker in je vel zitten?
 • Roep je wel eens “ik moet echt weer beginnen met sporten”?
 • Wil je onder professionele begeleiding sporten op jouw sportniveau?

Vetverbranden, spierverstevigend & conditioneel!

Bootcamp Eindhoven is een super dynamische workout zonder choreografie, geen moeilijke pasjes, dansjes of oefeningen maar gewoon een uur knallen. Denk aan o.a. lunges, opdrukken, squats etc. Hierbij gebruiken we alles wat we in de natuur tegenkomen. Je moet niet denken aan het springen over boomstammen en tijgeren over de grond, maar we gebruiken objecten in het park om grote spiergroepen te trainen afgewisseld met cardio oefeningen. Iedereen kan dus mee doen!

Bootcamp Eindhoven - Stadswandelpark Eindhoven

 

Waarom meedoen met Bootcamp Eindhoven?

 

 • Extra calorieën verbranden (gemiddeld tussen de 500 en 800 cal per training)
 • Trainen in de buitenlucht heeft een ontstressend effect
 • Sporten in groepsverband: the social network that makes you sweat
 • Aanbod voor alle sportniveau's
 • Personal Training voor iedereen binnen handbereik
 • Voorbereiding voor verschillende sportevenementen
 • Diversiteit in trainingen
 • Informatie, tips en adviezen over gezond eten en bewegen
 • Veel persoonlijke aandacht per deelnemer

Uiteraard verzorgen wij de trainingen volgens de richtlijnen vanuit het RIVM, zodat iedereen op een veilige en verantwoorde manier kan sporten.

Ons aanbod

Maandag: Bootcamp 19:00-20:00
Dinsdag: Outdoor Kettlebell 09:00-10:00
Woensdag: Bootcamp 19:00-20:00
Vrijdag: Bootcamp 09:00-10:00
Zaterdag: Outdoor Kettlebell 10:00-11:00
Zondag: Bootcamp 10:00-11:00

We verzamelen bij de sterrenwacht van het Stadswandelpark Eindhoven.
Vergeet niet een flesje water en een handdoek mee te nemen.

 

Veelgestelde vragen

Wij zijn voornamelijk werkzaam in Eindhoven en omgeving. Veel van onze klandizie is gecentreerd in de stad zelf. Maar wij opereren ook in omliggende gemeenten, zoals Son en Breugel, Eersel en Nuenen.

Ja dit hebben wij. Wij hebben twee Personal Training studio’s, een in de binnenstad van Eindhoven en een op de High Tech Campus.

Op maandag t/m donderdag van 08:00 – 21:00 en op vrijdag t/m zondag van 09:00 – 15:00

Dat ligt een beetje aan de soort training. Personal Trainingen worden altijd verzorgd door Anne Krebber of Ilias Renou (de eigenaren van Maxx Training). Andere trainingen kunnen ook verzorgd worden door gecertifieerde instructeurs die wij vanuit Maxx Training inhuren.

Voor bedrijven hanteren wij geen vaststaand tarief. Dit komt omdat wij voor elk bedrijf een persoonlijke offerte opstellen a.d.h.v. het aantal trainingen en de duur van de trainingen dat zij bij ons willen afnemen.

Dat bieden wij inderdaad aan. Eerst zal een vrijblijvend intake gesprek worden gepland om de doelen samen door te nemen en aan de hand hiervan een plan op te stellen.

Dat doen wij inderdaad ook. Ook hiervoor kun je met ons een afspraak inplannen zodat we gezamenlijk een passend plan kunnen opstellen.

Zowel groepen als individuen trainen wij allemaal op voldoende afstand en zoveel mogelijk zonder materiaal dat van hand op hand moet worden doorgegeven. Wanneer we wel materiaal gebruiken wordt dit eerst goed gereinigd. Daarnaast vragen wij aan al onze klanten om ook zelf de verantwoordelijkheid te nemen en niet te komen trainen wanneer men klachten heeft.

 

 

Vandaag nog meedoen aan een bootcamp?