Voor al jouw events en teamuitjes

Ben je op zoek naar een leuk en energiek teamuitje of een op maat gemaakt event voor jouw afdeling of bedrijf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Een teamuitje draagt bij aan de verbinding binnen een team of afdeling. Teamleden leren elkaar kennen buiten het werk en vaak heeft dat een positieve invloed op de sfeer binnen de bedrijfsmuren. Werknemers voelen zich hierdoor vaak meer verbonden met elkaar en met de organisatie. Hierdoor doen ze vaak een stapje extra. Is dit ook wel iets voor jouw organisatie? Laat Maxxtraining.nl dan jouw bedrijfsevents organiseren.

De Frits Philips sportbossen zijn de perfecte omgeving om een geslaagde dag vol sportieve activiteiten voor jouw bedrijf te organiseren. We hebben genoeg ruimte te bieden. Denk onder andere aan sportvelden, tennisbanen, een beachvolleybalveld en een full-size basketbalveld in een natuurlijke omgeving.

Wij kunnen van jouw teamuitje een succes maken, doordat wij gespecialiseerd zijn in het opzetten en uitvoeren van leuke en uitdagende (teambuilding) activiteiten die bijdragen aan meer samenhang in jouw team.

Wil je dit soort dagen organiseren voor jouw team of bedrijf, maar heb je geen tijd voor de voorbereidingen en organisatie? Geen probleem! Wij plannen graag het event voor jou en organiseren deze dag van begin tot eind. We bieden niet alleen sportieve middagactiviteiten aan, maar ook dag- of avondvullende programma’s. Denk hierbij aan een goed verzorgde barbecue of een gezellige personeelsborrel. We hebben verschillende programma’s die passen bij verschillende budgetten.

Liever een dag organiseren bij jou op locatie? Dit kan natuurlijk ook! Neem contact met ons op en wij organiseren het ev

 

Vraag hier een vrijblijvend gesprek aan