Events en teamuitjes in Eindhoven en Veldhoven en omgeving

Ben je op zoek naar een leuk en energiek teamuitje of een op maat gemaakt event voor jouw afdeling of bedrijf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Een teamuitje draagt bij aan de verbinding binnen een team of afdeling. Teamleden leren elkaar kennen buiten het werk en vaak heeft dat een positieve invloed op de sfeer binnen de bedrijfsmuren. Werknemers voelen zich hierdoor vaak meer verbonden met elkaar en met de organisatie. Hierdoor doen ze vaak een stapje extra. Is dit ook iets voor jouw organisatie? Laat Maxxtraining.nl dan jouw bedrijfsevents of teamuitjes organiseren.

De Frits Philips sportbossen op de High Tech Campus is de perfecte omgeving om een geslaagde dag vol sportieve activiteiten voor jouw bedrijf te organiseren. We hebben genoeg ruimte om verschillende soort events aan te bieden. Denk onder andere aan sportvelden, tennisbanen, Padel banen een beachvolleybalveld en een full-size basketbalveld in een natuurlijke omgeving.

Wij kunnen van jouw teamuitje een succes maken, doordat wij gespecialiseerd zijn in het opzetten en uitvoeren van leuke en uitdagende (teambuilding) activiteiten die bijdragen aan meer samenhang in jouw team. Daarbij bieden wij ook horeca aan als verlengde van deze all-inclusive events.

Wil je dit soort events organiseren voor jouw team of bedrijf, maar heb je geen tijd voor de voorbereidingen en organisatie? Geen probleem! Wij plannen graag het event voor jou en organiseren deze dag van begin tot eind. We bieden niet alleen sportieve middagactiviteiten aan, maar ook dag- of avondvullende programma’s. Denk hierbij aan een goed verzorgde barbecue of een gezellige personeelsborrel. We hebben verschillende programma’s die passen bij verschillende budgetten.

Liever een teamuitje organiseren bij jou op locatie? Dit kan natuurlijk ook! Neem contact met ons op en wij organiseren het event voor jou.

 

Vraag hier een vrijblijvend gesprek aan