Voor al uw evenementen

Ben je op zoek naar een leuke en energieke teamactiviteit voor jouw afdeling of bedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

De Frits Philips sportbossen zijn de perfecte omgeving om een geslaagde dag vol sportieve activiteiten voor uw bedrijf te organiseren. We hebben genoeg ruimte (denk aan sportvelden, tennisbanen, een beachvolleybalveld en een full-size basketbalveld) in een natuurlijke omgeving.

Wij kunnen van uw teamuitje een succes maken doordat wij gespecialiseerd zijn in het opzetten en uitvoeren van leuke en uitdagende (teambuilding) activiteiten die bijdragen aan meer samenhang in uw team.

Wil je dit soort dagen organiseren voor je team of bedrijf maar heb je geen tijd voor de voorbereidingen en organisatie? Geen probleem, wij maken graag de afspraken voor u en organiseren deze dag van begin tot eind. We bieden niet alleen sportieve middagactiviteiten aan, maar ook dag- of avondvullende programma's. Denk hierbij aan een goed verzorgde barbecue of een gezellige personeelsborrel.

We hebben een programma dat past bij elk budget.

Liever een dag organiseren bij jou op locatie? Dit kan natuurlijk ook!

 

Vraag hier een vrijblijvend gesprek aan