High Tech Campus voor al jouw (personal) trainingen


Trainen op de High Tech Campus in jouw privé gym bij Maxxtraining! Ontdek de unieke fitness ervaring in Eindhoven-Veldhoven. 

De High Tech Campus (HTC Eindhoven Veldhoven) is niet zomaar een zakendistrict met kantoorpanden; het is een bruisend dorp op zichzelf, doordrenkt van innovatie en dynamiek. Te midden van dit technologische epicentrum bevindt zich een oase van mogelijkheden, waaronder state-of-the-art sportfaciliteiten die een perfecte aanvulling vormen op het drukke leven van de professionals die hier werken. Maxx Training verwelkomt je op deze bijzondere locatie, waar we jou de ultieme fitnesservaring bieden.

Trainen in jouw eigen privé gym

Onze fitnessruimte op de HTC Eindhoven Veldhoven bevindt zich in het Philips sportbos, te midden van groen en rust. Hier heb je de gelegenheid om in alle discretie en privacy te trainen. Wat deze locatie zo uniek maakt, is de mogelijkheid om te trainen in jouw eigen privé gym. In deze ruimte ben jij het middelpunt, met alleen jouw Personal Trainer als gezelschap. Dit zorgt voor maximale focus op jouw trainingsdoelen en optimale resultaten. Bovendien is deze ruimte ook ideaal voor small group training, waarbij je met een select gezelschap werkt aan jullie fitnessdoelen.

Voordelen van trainen bij Maxx Personal Training op HTC Eindhoven-Veldhoven

  • 100% discreet! Je traint in jouw eigen privé gym. Onze faciliteiten garanderen volledige privacy, zodat je ongestoord aan jouw fitnessdoelen kunt werken.
  • Unieke omgeving in het Philips sportbos. Omringd door groen en natuur biedt onze locatie een serene omgeving voor een optimale trainingservaring.
  • De beste gecertificeerde Personal Trainers tot je beschikking. Bij Maxx Training werken we alleen met de meest ervaren en gecertificeerde Personal Trainers, die jou begeleiden naar het beste resultaat.
  • Werken met de beste sportmaterialen. Onze privé gym is uitgerust met hoogwaardige sportmaterialen voor een effectieve en gevarieerde training.
  • Hygiënische kleedkamers met douches. Na de training bieden onze schone en hygiënische kleedkamers met douches de perfecte afsluiting van jouw workout.

High Tech Campus Sportcomplex

Op de High Tech Campus is Maxx Training gevestigd in gebouw 8 Sportcomplex, midden in het Philips sportbos. Hier staan onze Personal Trainers klaar om jou te begeleiden op jouw fitnessreis. Of je nu individueel traint of kiest voor small group training, bij Maxx Training ben je verzekerd van professionele begeleiding, optimale privacy, en een omgeving die jouw trainingservaring naar een hoger niveau tilt.

Kies voor een unieke fitnesservaring op de High Tech Campus Eindhoven-Veldhoven. Maxx Training staat voor je klaar om jouw fitnessdoelen te verwezenlijken. Neem contact met ons op en ontdek de voordelen van trainen in jouw eigen privé gym!

Wacht niet langer en boek een intake</strong>