Kettlebell Training Eindhoven

Ben je op zoek naar een effectieve krachttraining, maar wil je niet uren in de fitness doorbrengen? Onze kettlebell training eindhoven biedt hiervoor uitkomst. Onze training biedt namelijk meer resultaat dan 1,5 uur kracht- of cardiotraining. Ook als beginner kun je meedoen aan deze training. Je bepaalt namelijk zelf hoe zwaar je de training maakt. Met onze kettlebell training wordt je sterker, verbrandt je veel calorieën, wordt je leniger en je werkt alsnog aan je uithoudingsvermogen. Je traint dus alles in één keer! Heb je nog vragen? Neem gerust even contact met ons op.

Onze kettlebell trainingen staan bekend om de persoonlijke benadering en professionele begeleiding!

Bootcamp Eindhoven - Stadswandelpark Eindhoven

Wil je een training bij ons proberen?

Train jij ook mee met de meest enthousiaste en effectieve Kettlebell training Eindhoven en omgeving?

Doe mee op jouw eigen niveau. Wij zorgen ervoor dat de training toegankelijk is voor iedereen. Of je nu een beginnend sporter of een geoefend sportman/vrouw. Herken jij jezelf in onderstaande vragen? Wacht dan niet langer en vraag een gratis proefles aan.

 • Wil je snel en effectief resultaat bereiken?
 • Wil je meer aan krachttraining doen?
 • Wil je niet alleen je uithoudingsvermogen trainen, maar ook kracht?
 • Wil je onder professionele begeleiding sporten op jouw sportniveau?

Een kettlebell training eindhoven is een andere manier van trainen dan de gebruikelijke fitness routines. We verzorgen de trainingen buiten in het Stadswandelpark van Eindhoven. Je hoeft zelf geen kettlebells mee te nemen, dat verzorgen wij voor je! In een uur lang voeren we verschillende oefeningen uit in combinatie met een kettlebell.

Bootcamp Eindhoven - Stadswandelpark Eindhoven

 

Waarom meedoen aan een kettlebell training Eindhoven?

 

 • Extra calorieën verbranden (gemiddeld tussen de 500 en 800 cal per training)
 • Trainen in de buitenlucht heeft een ontstressend effect
 • Sporten in groepsverband: the social network that makes you sweat
 • Aanbod voor alle sportniveau's
 • Personal Training voor iedereen binnen handbereik
 • Voorbereiding voor verschillende sportevenementen
 • Diversiteit in trainingen
 • Informatie, tips en adviezen over gezond eten en bewegen
 • Veel persoonlijke aandacht per deelnemer

Uiteraard verzorgen wij de trainingen volgens de richtlijnen vanuit het RIVM, zodat iedereen op een veilige en verantwoorde manier kan sporten.

Ons aanbod

Maandag: Bootcamp 19:00-20:00
Dinsdag: Outdoor Kettlebell 09:00-10:00
Woensdag: Bootcamp 19:00-20:00
Vrijdag: Bootcamp 09:00-10:00
Zaterdag: Outdoor Kettlebell 10:00-11:00
Zondag: Bootcamp 10:00-11:00

We verzamelen bij de sterrenwacht van het Stadswandelpark Eindhoven.
Vergeet niet een flesje water en een handdoek mee te nemen.

 

Veelgestelde vragen

We geven vooral trainingen in Eindhoven. Met name in de stad zelf, maar wij geven ook verschillende trainingen in omliggende gemeenten, zoals Son en Breugel, Eersel en Nuenen. Zo geven we wijk bootcamps aan deelnemers die allemaal uit dezelfde wijk komen.

Ja dat kan zeker. Wij bieden Personal Trainingen aan in onze eigen studio's. Zo hebben we een studio in de binnenstad van Eindhoven en een studio op de High Tech Campus van Eindhoven.

Op maandag t/m donderdag tussen 08:00 – 21:00 uur en op vrijdag t/m zondag tussen 09:00 – 15:00 uur.

Dit is afhankelijk van de training. Een Personal Training wordt altijd door Anne Krebber of Ilias Renou, beide eigenaar van Maxx Training). Andere trainingen kunnen verzorgd worden door gecertificieerde instructeurs die wij vanuit Maxx Training inhuren.

Wij hanteren geen vast tarief voor bedrijvenfitness. Afhankelijk van het aantal deelnemers, trainingen en de duur van de trainingen kan de prijs namelijk verschillen. Wij stellen per bedrijf een persoonlijke offerte op. Wil je meer weten? Neem dan even contact met ons op.

Jazeker! In een vrijblijvend intake gesprek stellen we jouw doelstellingen op. Daarnaast maken we een plan hoe je deze kunt bereiken. Dit kan ook in combinatie met voedingsadvies.

Jazeker. Als je wilt afvallen is het aanpassen van je voedingspatroon vaak het belangrijkste. Samen stellen wij een plan op, zodat je jouw doelstellingen ook daadwerkelijk op een gezonde manier kunt behalen.

Zowel groepen als individuen trainen wij allemaal op voldoende afstand en zoveel mogelijk zonder materiaal dat van hand op hand moet worden doorgegeven. Wanneer we wel materiaal gebruiken wordt dit eerst goed gereinigd. Daarnaast vragen wij aan al onze klanten om ook zelf de verantwoordelijkheid te nemen en niet te komen trainen wanneer men klachten heeft.

 

 

Meedoen aan een kettlebell training?