Met wie? Wie zijn onze partners?

Maxxtraining.nl is al ruim 15 jaar een begrip in Eindhoven en omgeving. Dit is ook wel te zien aan onze samenwerkingen met grote organisaties in de Brainport regio. Wij geven trainingen op maat en bedrijfsfitness, maar ook onze beroemde Health Checks liggen goed in de markt bij grotere bedrijven. Wij stimuleren hiermee een gezonde bedrijfscultuur.

Naast onze trainingen met medewerkers organiseren we ook business events en personeelsbijeenkomsten, zoals sportdagen met een afsluitende borrel of een geheel verzorgde BBQ.

Heeft u interesse in een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!

Bootcamp Eindhoven - Stadswandelpark Eindhoven

 

DAF Trucks

DAF biedt eersteklas vrachtwagens en diensten voor de hoogste transport efficiency.

Wij hebben onder andere Health Checks voor hun verzorgd.

Bootcamp Eindhoven - Stadswandelpark Eindhoven

 

ASML

ASML is het belangrijkste Nederlands hightechbedrijf en de belangrijkste leverancier van machines voor de halfgeleiderindustrie, in het bijzonder steppers en scanners, die worden gebruikt bij het maken van chips. Klanten zijn veelal chipproducenten.

Wij verzorgen onder andere Health Checks en bedrijfsfitness voor ASML. Bij bedrijfsfitness kun je denken aan outdoor trainingen en bootcamp.

Bootcamp Eindhoven - Stadswandelpark Eindhoven

 

Waterschap Aa en Maas

Het Waterschap Aa en Maas is een waterschap in het noordoosten van Noord-Brabant dat het stroomgebied van de Aa en haar zijrivieren omvat, alsmede het Noord-Brabantse deel van het stroomgebied van de Maas vanaf Waalwijk en het gebied ten oosten daarvan.

Wij verzorgen onder andere bedrijfsfitness voor Waterschap Aa en Maas in de vorm van outdoor trainingen.

Bootcamp Eindhoven - Stadswandelpark Eindhoven

 

Imec

Interuniversitair Micro-Electronica Centrum VZW is een onafhankelijk onderzoekscentrum op het gebied van micro-elektronica, nanotechnologie, kunstmatige intelligentie, ontwerpmethodes en technologieën voor ICT-systemen.

Wij verzorgen onder andere bedrijfsfitness voor Imec, in de vorm van bootcamp en outdoor trainingen.

Bootcamp Eindhoven - Stadswandelpark Eindhoven

 

Signify

Signify, is een Nederlandse producent van lichtbronnen, het was van oudsher een divisie van Koninklijke Philips Electronics N.V.

Wij verzorgen o.a. outdoor & hardloop trainingen voor Signify

Bootcamp Eindhoven - Stadswandelpark Eindhoven

 

PHILIPS

Koninklijke Philips is een Nederlands elektronicaconcern. Het heeft zijn hoofdkantoor in Amsterdam, maar de wortels van het bedrijf liggen in Eindhoven.

Voor dit bedrijf verzorgen wij personeelsbijeenkomsten en business events. Wij hebben een mooie locatie op de High Tech Campus waar we voor Philips deze events organiseren. Daarnaast hebben wij in het verleden ook online trainingen georganiseerd

Bootcamp Eindhoven - Stadswandelpark Eindhoven

 

NXP

NXP Semiconductors is de voormalige halfgeleiderdivisie van Philips. De letters NXP staan voor Next eXPerience. NXP is een wereldwijd opererende firma met vestigingen in 30 landen en met het hoofdkantoor in Eindhoven.

Wij verzorgen onder andere bootcamp en outdoor trainingen voor NXP.

Bootcamp Eindhoven - Stadswandelpark Eindhoven

 

GGzE

GGzE spant zich ervoor in om de béste zorg te geven aan mensen die kampen met psychische klachten. Daar hebben we ons aanbod en onze werkwijze op afgestemd. We werken er elke dag aan om onszelf te overtreffen.

Wij hebben in het verleden outdoor trainingen voor dit bedrijf verzorgd

Bootcamp Eindhoven - Stadswandelpark Eindhoven

 

Maxima Medisch Centrum

Het Máxima MC is een algemeen ziekenhuis met vestigingen in Eindhoven en Veldhoven

Wij hebben in het verleden outdoor trainingen voor dit ziekenhuis verzorgd

Vandaag nog informatie ontvangen over bedrijfsfitness of een andere vorm van samenwerking?