intake

PT

 

bootcamp

 

kettlebell

 

bedrijfsfitness

 

Personal trainer Geldrop

Maxx personal training is de personal trainer Geldrop e.o.

Maxx Personal training verzorgt nu ook de meest professionele personal training Geldrop!

Wil je ook trainen met een van de meest enthousiaste personal trainers Geldrop?

Aangenaam, mijn naam is Ilias Renou een van de meest energieke en professionele personal trainers Geldrop e.o. Van jongs af aan ben ik altijd met sport bezig geweest. Bijna elke sport heb ik in mijn leven wel gedaan! Het was dan ook een gemakkelijke keuze om na de middelbare school naar het CIOS te gaan. Na het genieten van de studie aan het CIOS heb ik bij Fysio Physics de opleidingen Personal Trainer en Medical fitness instructeur genoten en met succes afgerond.

In het jaar 2009 heb ik mijn eigen onderneming opgezet: Maxx Personal Training. Dit bleek de juiste zet te zijn geweest! Ik vind het geweldig om dagelijks 1 op 1 met mensen te werken aan hun trainingsdoelen en mijn enthousiasme en kennis over te brengen.

Door de jaren lange ervaring, geweldige dosis motivatie en enthousiasme zorg ik er voor dat je zal slagen in het behalen van je (trainings) doelen.

Dus wacht niet langer en maak kennis met personal trainer Geldrop

Maxx Personal training Geldrop e.o. We helpen u graag met het behalen van uw doelstellingen! Vraag een gratis intakegesprek aan of neem even contact op door te bellen naar 0622087561 of te mailen naar info@maxxtraining.nl.

Vraag hier uw vrijblijvend intakegesprek aan!...