Personal trainer Helmond

Maxx personal training is de personal trainer Helmond e.o.

Maxx Personal training verzorgt nu ook de meest professionele personal training Helmond!

Mag ik mij even voorstellen:
Mijn naam is Ilias Renou een van de meest enthousiaste en professionele personal trainers Helmond e.o. Van jongs af aan ben ik altijd met sport bezig geweest. Dit varieert van Top turnen tot voetbal. Het was dan ook geen moeilijke keuze om na de middelbare school naar het CIOS te gaan. Na het afstuderen aan het CIOS heb ik bij Fysio Physics de opleidingen Personal Trainer en Medical fitness instructeur genoten en met succes afgerond.

In 2009 besloot ik mijn eigen onderneming op te zetten: Maxx Personal Training. Dit bleek een schot in de roos, ik geniet er van om dagelijks 1 op 1 met mensen te werken en mijn enthousiasme en kennis over te brengen. Door de jaren ervaring, grote dosis motivatie en enthousiasme zorg ik er voor dat je zal slagen in het behalen van je (trainings) doelen.

  • Moeite met motivatie voor het sporten? Ik ben er om je te helpen
  • Behaal de resultaten waar je op hoopt
  • Op een uiterst enthousiaste en veilige manier trainen
  • Erkend Personal trainer/ medical fitness instructeur
  • Voedingsplan op maat
  • Geen jojo effect, dit keer lukt het wel!
  • De spreekwoordelijke “stok achter de deur

Maxx Personal training Helmond e.o. We helpen u graag met het behalen van uw doelstellingen! Vraag een gratis intakegesprek aan of neem even contact op door te bellen naar 0622087561 of te mailen naar info@maxxtraining.nl

Vraag hier uw vrijblijvend intakegesprek aan!...