Personal Trainer Veldhoven

Ben je op zoek naar een personal trainer in Veldhoven die perfect aansluit op jouw schema en behoeften? Maxx Personal Training heeft de oplossing voor jou. Onze gepersonaliseerde aanpak stelt jou in staat om op het moment dat het jou het beste uitkomt te trainen. En de locatie kies je zelf. Of het nu onze privé gym is op de High Tech Campus, je eigen huis in Veldhoven of een inspirerend park, bij Maxx Personal Training bepaal jij waar je traint. En het beste van alles? Je hoeft je geen zorgen te maken over het klaarzetten van trainingsmateriaal; dat regelen wij voor jou, inclusief kettlebells, power ropes, TRX, en meer.

Onze personal trainer in Veldhoven zorgt voor jouw persoonlijke groei

Ons doel is jouw persoonlijke groei op alle niveaus: fysiek, mentaal en emotioneel. We streven naar resultaten en het vertrouwen van onze klanten is onze grootste beloning. Bij Maxx Personal Training vormen we een hecht team dat jou graag verwelkomt. We stellen hoge eisen aan onze klanten, maar ook aan onszelf. Onze missie is om jou te begeleiden naar een gezond, zelfverzekerd, energiek leven vol passie en dit bereiken we door middel van onze op maat gemaakte personal trainingen.

Lees hieronder meer over onze personal trainer in Veldhoven. Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

 

Onze personal training in Veldhoven is maatwerk

Onze jarenlange ervaring in deze branche heeft ons geleerd dat hier geen vaste checklist voor is. Ieder lichaam is uniek. Ieder lichaam is anders.

In een sportieve omgeving op de High Tech Campus of in uw eigen omgeving in Veldhoven werken we doelgericht aan de beste versie van jezelf. Samen met jou bepalen we wat voor jou de beste begeleiding en coaching is. Dit om op een verantwoorde manier jouw doelstellingen te behalen en een gezonde levensstijl te ontwikkelen voor een duurzaam resultaat.

Specialist op het gebied van personal training in Veldhoven

Wil je jezelf fit en gezond voelen? Wij helpen je door middel van onze Personal Trainer Veldhoven jouw sportdoelen, gewichtsdoelen of gezondheidsdoelen te bereiken. Wij helpen je deze uitdaging aan te gaan. Wat kunnen wij betekenen voor jou met een Personal Trainer Veldhoven?

 • Maatwerk: Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat er geen one-size-fits-all aanpak is. Iedereen is uniek en daarom werken we samen met jou om de beste begeleiding en coaching te bepalen die bij jou past. Dit zorgt voor verantwoorde doelstellingen en een gezonde levensstijl op lange termijn.
 • Specialisatie: Maxx Personal Training is gespecialiseerd in personal training. We helpen je jouw sportdoelen, gewichtsdoelen of gezondheidsdoelen te bereiken met professionele begeleiding, veilige trainingsmethoden en continue motivatie.
 • Variatie: Onze trainingen zijn nooit saai. Elke sessie is anders, zodat je gemotiveerd blijft en jouw lichaam blijft uitdagen.
 • Voedingsplan op maat: We bieden niet alleen personal trainingen, maar ook voedingsbegeleiding die specifiek is afgestemd op jouw behoeften.
 • Efficiënte: Wij bieden de meest efficiënte manier om te werken aan jouw trainingsdoelen.
 • Professionals: Wij bieden altijd professionele begeleiding, zodat je op een uiterst veilige sportmethode met je lichaam bezig bent.
 • Discipline: Onze personal trainingen zijn een stok achter de deur. We stellen een doel en gaan er samen voor!
 • Motivatie: Ons enthousiaste team zorgt ervoor dat jij gemotiveerd blijft;

Of je nu al regelmatig sport en meer resultaat wilt behalen, je motivatie verliest door herhaalde trainingen, moeite hebt om een gezond eetpatroon vast te houden, of simpelweg moeite hebt om tijd vrij te maken voor sport, Maxx Personal Training in Veldhoven helpt jou graag verder. Wij doorbreken samen met jou de barrières die jouw persoonlijke groei in de weg staan.

Bootcamp Eindhoven - Stadswandelpark Eindhoven

Wanneer kan Personal Trainer Veldhoven uitkomst bieden?

 • Sport je al regelmatig, maar wil je meer resultaat behalen?
 • Ga je wel sporten, maar doe je elke keer dezelfde training en/of oefeningen en verlies je hierdoor je motivatie?
 • Heb je moeite met het vasthouden van een bepaald eetpatroon?
 • Vind je het lastig tijd vrij te maken om te sporten doordeweeks?

Herken je jezelf in één van bovenstaande vragen? Dan kan personal trainer Veldhoven zeker iets voor jou zijn. Wij helpen je graag om dit te doorbreken. Benieuwd hoe we dit kunnen doen?

Uiteraard verzorgen wij de trainingen volgens de richtlijnen vanuit het RIVM, zodat iedereen op een veilige en verantwoorde manier kan sporten.

Personal training is meer dan alleen maar een uurtje trainen

Bij Maxx Personal Training begrijpen we dat personal training veel dieper gaat dan slechts een uurtje intensief bewegen. Het is een holistische benadering van gezondheid en welzijn, waarbij we rekening houden met jouw unieke behoeften en doelen. Onze gekwalificeerde trainers zijn niet alleen hier om je door een trainingssessie te leiden; ze fungeren ook als jouw mentor, motivator en bron van expertise. Ze helpen je niet alleen bij het ontwikkelen van fysieke kracht, maar ook bij het verbeteren van je mindset en het aanleren van gezonde gewoonten die je dagelijks leven verrijken. We geloven dat de juiste levensstijl net zo belangrijk is als de fysieke aspecten van training. Met Maxx Personal Training in Veldhoven investeer je in jezelf, jouw gezondheid en jouw toekomst.

Verleg jouw grenzen dichtbij Veldhoven

Wil je naast personal training in Veldhoven ook andere trainingen toevoegen? Ook dit kan!
Zo bieden we ook bootcamps in Veldhoven en omgeving, waar jij je bij aan kan sluiten:

Maandag:
Bootcamp | ‘t Gat van Waalre
Bootcamp | Stadswandelpark Eindhoven

Dinsdag:
Bootcamp Kettlebell | Stadswandelpark Eindhoven

Woensdag:|
Bootcamp Fit & Fun | Veldhoven City Centrum
Bootcamp | Stadswandelpark Eindhoven

Donderdag:
Hardcore bootcamp | High Tech Campus Eindhoven

Vrijdag:
Bootcamp | Sondervick College Veldhoven
Bootcamp | Stadswandelpark Eindhoven

Zaterdag:
Bootcamp | ‘t Gat van Waalre
Bootcamp | Stadswandelpark Eindhoven

Zondag:
Bootcamp | Stadswandelpark Eindhoven

 

Ons aanbod

Een personal training veldhoven is geheel op maat. De eerste stap is het inplannen van een vrijblijvende intake. Samen bepalen we jouw doelstelling en zetten we een plan op om deze te behalen.

Wij komen graag naar je toe of je kunt bij één van onze prive gyms komen trainen. Het enige wat je nodig hebt is goede zin!

Veelgestelde vragen

Vandaag nog aan de slag?