Personal Trainer Veldhoven

Wil jij trainen op het moment dat jou het beste uitkomt en wil je zelf de locatie bepalen? Dat kan. Wij bieden hiervoor Personal Trainer in Veldhoven aan. We bieden verschillende mogelijkheden aan. Zo kun je trainen in onze prive gym op de High Tech Campus, komen we bij je thuis in Veldhoven of gaan we naar het park. Jij kan kiezen! Het wordt sowieso een efficiënte trainingssessie. Daarnaast hoef je zelf niet te denken aan het klaarzetten van materiaal. Dit verzorgen wij voor je. Denk hierbij aan kettlebells, een power rope, TRX etc.

Lees hieronder meer over onze personal trainer Veldhoven. Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Personal Training Eindhoven

Wil je een personal trainer aanvragen?

 

Specialist op het gebied van personal trainer Veldhoven.

Wil je jezelf fit en gezond voelen? Wij helpen je door middel van onze Personal Trainer Veldhoven jouw sport-, gewichts-, of gezondheidsdoelen te bereiken. Wij helpen je deze uitdaging aan te gaan. Wat kunnen wij betekenen voor jou met een Personal Trainer Veldhoven?

  • De meest efficiënte manier om te werken aan je trainingsdoelen;
  • Professionele begeleiding zodat je op een uiterst veilige sportmethode met je lichaam bezig bent;
  • Stok achter de deur;
  • Elke sessie is anders, zodat de trainingen nooit saai worden;
  • Ons enthousiaste team zorgt ervoor dat jij gemotiveerd blijft;
  • Voedingsplan op maat.

 

Bootcamp Eindhoven - Stadswandelpark Eindhoven

Wanneer kan Personal Trainer Veldhoven uitkomst bieden?

  • Sport je al regelmatig, maar wil je meer resultaat behalen?
  • Ga je wel sporten, maar doe je elke keer dezelfde training en/of oefeningen en verlies je hierdoor je motivatie?
  • Heb je moeite met het vasthouden van een bepaald eetpatroon?
  • Vind je het lastig tijd vrij te maken om te sporten doordeweeks?

Herken je jezelf in één van bovenstaande vragen? Dan kan personal trainer Veldhoven zeker iets voor jou zijn. Wij helpen je graag om dit te doorbreken. Benieuwd hoe we dit kunnen doen?

Uiteraard verzorgen wij de trainingen volgens de richtlijnen vanuit het RIVM, zodat iedereen op een veilige en verantwoorde manier kan sporten.

Ons aanbod

Een personal training veldhoven is geheel op maat. De eerste stap is het inplannen van een vrijblijvende intake. Samen bepalen we jouw doelstelling en zetten we een plan op om deze te behalen.

Wij komen graag naar je toe of je kunt bij één van onze prive gyms komen trainen. Het enige wat je nodig hebt is goede zin!

Veelgestelde vragen

Wij geven voornamelijk personal training in Eindhoven en omgeving. Veel van onze klandizie is gecentreerd in de stad zelf. Maar wij opereren ook in omliggende gemeenten, zoals Son en Breugel, Eersel en Nuenen.

Je personal training geven wij op verschillende locaties. Dit kun je zelf bepalen. Je kunt bij één van onze Personal Training studio's  komen trainen (in de binnenstad of op de High Tech Campus), maar wij kunnen ook bij jou thuis, op het werk of in het park training geven.

Aangezien veel mensen een druk schema hebben, hebben wij ook geruime openingstijden. Zo kunnen we altijd wel een gelegenheid vinden die voor jou het beste uitkomt. Onze trainingen vinden plaats op maandag t/m donderdag van 08:00 – 21:00 en op vrijdag t/m zondag van 09:00 – 15:00.

Personal Trainingen worden altijd verzorgd door Anne Krebber of Ilias Renou (de eigenaren van Maxx Training). Andere trainingen kunnen ook verzorgd worden door gecertificeerde instructeurs die wij vanuit Maxx Training inhuren.

Afhankelijk van het aantal keer dat je met ons wilt trainen, stellen wij een tarief voor je op. Wil je weten wat het tarief is voor jouw specifieke training? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Jazeker, dit kan! Hiervoor bieden wij een speciaal pakket aan. Aan de hand van een vrijblijvend intake gesprek stellen we samen de doelen op en kunnen we hiermee een plan op maat voor je maken.

Jazeker, naast het begeleiden van de trainingen, geven wij je ook graag een voedingsadvies. Ook hiervoor kun je met ons een afspraak inplannen zodat we gezamenlijk een passend plan kunnen opstellen.

Zowel groepen als individuen trainen wij allemaal op voldoende afstand en zoveel mogelijk zonder materiaal dat van hand op hand moet worden doorgegeven. Wanneer we wel materiaal gebruiken wordt dit eerst goed gereinigd. Daarnaast vragen wij aan al onze klanten om ook zelf de verantwoordelijkheid te nemen en niet te komen trainen wanneer men klachten heeft.

 

 

Vandaag nog aan de slag?