Personal Training | Jouw fitnessreis start hier!

Een persoonlijke aanpak voor maximale resultaten

Wil jij sporten waar en wanneer jij wilt? Ben je klaar om je fitnessdromen waar te maken in of rondom Eindhoven? Bij Maxx Training staan we te popelen om samen met jou aan de slag te gaan. Als dé specialisten in personal training, trainingen op maat en medical fitness, zetten we alles op alles om jouw doelen te helpen bereiken. Dus trek je sportkleding aan en laten we samen aan de slag gaan!

Uiteraard werken we met het beste materiaal dat we eventueel naar locatie meenemen. Denk hierbij aan kettlebells, een power rope, TRX, halterstangen & dumbbells, plyoboxen etc.

Op maat gemaakte personal trainingen voor jouw unieke behoeften

Stel je voor: een deskundige personal trainer die samen met jou werkt aan een trainingsplan dat perfect aansluit bij jouw behoeften en doelstellingen. Bij Maxx Training snappen we dat iedereen uniek is, en daarom ontwerpen we trainingsschema's op maat voor elke individuele sporter. Of je nu wilt afvallen, spieren opbouwen, je uithoudingsvermogen verbeteren of simpelweg fitter worden, wij hebben de expertise om jou te begeleiden.

We zijn er voor jou! Onze personal trainers investeren continue in zichzelf, zodat wij alle tools bezitten waarmee we jou het beste naar jouw gedroomde resultaat kunnen begeleiden. Onze personal trainers zijn jouw luisterend oor en bieden de mentale en fysieke steun die je nodig hebt. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke trainingsmethode bij je past en zorgen we keer op keer weer voor een  gevarieerde en afwisselde training. Hierdoor blijven jouw personal trainingssessies uitdagend en leuk!

Lees hieronder meer over onze personal training in Eindhoven en omgeving. Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

 

Op zoek naar een vrouwelijke personal trainer?

Op zoek naar een personal trainer met een vrouwelijke touch? Je bent aan het juiste adres! Werken aan je fitnessdoelen is een belangrijke beslissing, en het kiezen van de perfecte personal trainer maakt het verschil. Als je overweegt om een vrouwelijke personal trainer te proberen, kan dit natuurlijk ook bij ons. Dus waar wacht je nog op?

 

Specialist op het gebied van medical fitness | voor een gezonde levensstijl, ongeacht de uitdagingen!

Als specialisten in medical fitness begrijpen we hoe belangrijk het is om rekening te houden met eventuele medische aandoeningen, blessures of beperkingen die je hebt. Daarom werken we nauw samen met jou om een veilig en effectief trainingsplan op te stellen. Zo blijf je ondanks eventuele uitdagingen werken aan je fitheid en gezondheid.

Medical fitness, ook wel medische fitness genoemd, is gericht op sporten en bewegen onder begeleiding van een gecertificeerd medicall fitnessintructeur. Medicall fitness heeft vaak als doel om te revalideren van een (langdurige) blessure of aandoening. Een andere reden voor medische fitness is ook het optimaliseren van het fysieke vermogen. Een andere reden is preventief acteren op eventuele blessures of rugklachten. Door dit samen te doen met onze medical fitnessinstructeur wordt de belastbaarheid van jouw lichaam verhoogt op een verantwoorde manier. Medische fitness zorgt ervoor dat jouw spieren en gewrichten optimaal blijven functioneren en jouw conditie op peil blijft.

Heb je interesse in medical fitness? Neem dan contact met ons op!

Wanneer biedt personal training de perfecte oplossing?

Personal training kan dé uitkomst bieden wanneer je:

  • Extra motivatie nodig hebt
  • Een plateau hebt bereikt
  • Specifieke doelen wilt behalen
  • Rekening moet houden met medische aandoeningen of blessures
  • Je techniek en houding wilt verbeteren
  • Variatie en plezier zoekt in je trainingen
  • Verantwoordelijkheid en ondersteuning zoekt
  • Tijdsmanagement belangrijk vindt

Kom bij ons trainen in het dynamische Eindhoven

Dus waar wacht je nog op? Stap in de wereld van Maxx Training en ervaar de impact van personal training op jouw fitnessreis. In het energieke Eindhoven staan we klaar om je te verwelkomen en je te begeleiden op jouw weg naar succes. Tot snel!

Ons aanbod

Een personal training eindhoven is geheel op maat. De eerste stap is het inplannen van een vrijblijvende intake. Samen bepalen we jouw doelstelling en zetten we een plan op om deze te behalen.

Wij komen graag naar je toe of je kunt bij één van onze prive gyms komen trainen. Het enige wat je nodig hebt is goede zin!

Veelgestelde vragen