Duo Personal Training

Wil je graag personal training, maar dan samen met jouw partner, vriendin of moeder? Vind je samen trainen fijner of motiveert dit meer? Wij begrijpen dit. Train je graag samen, maar heeft personal training jouw voorkeur? Duo personal training bij Maxxtraining.nl betekent samen sporten met een instructeur en dit voor de helft van de kosten! Ja het klopt, met 2 personen trainen voor de prijs van 1. Wie wil dit nu niet?

Samen goedkoper sporten, met volledige begeleiding: kies voor onze duo personal training. Deze duo training is een volwaardige personal training, maar goedkoper doordat je de kosten met elkaar deelt.

Meer weten over duo personal training?

Voordelen duo personal training

Samen sporten heeft een aantal duidelijke voordelen:

  • Delen van de kosten
    Je kan een personal training van 1 uur boeken voor €62,50-, maar voor hetzelfde geld sport je ook met 2 personen. Dan betaal je voor een personal training slechts €31,25 per persoon.
  • Samen trainen
    Hebben jullie weinig tijd om samen iets te doen? Vraag een vriend of vriendin om samen te sporten. Jullie werken tegelijk aan jullie gezondheid en brengen tijd samen door.
  • Elkaar motiveren
    Samen sporten, samen gezonder eten en elkaar motiveren. Help elkaar binnen en buiten de training om jullie gestelde doelstellingen te behalen.

Onze duo personal training is een goedkoper en gezelliger alternatief voor de traditionele personal trainingen.

 

Volledige duo personal training

Uiteraard kunnen jullie tijdens onze duo personal training gewoon rekenen op de volledige begeleiding. Wij houden voor jullie beiden de voortgang in de gaten en de trainingen worden op jullie beide doelstellingen afgestemd.

Personal training met volledige begeleiding, maar dan goedkoper dan wanneer je dit individueel zou doen. Met extra motivatie, door samen met iemand te komen sporten. Het beste van twee werelden, minder betalen maar toch in vorm komen.

Goedkoop een personal trainer? Kies voor duo personal training!

Goedkoop een personal trainer inhuren? Kies voor duo personal training. Wij zorgen ervoor dat jullie samen weer in shape komen. Meer weten over duo personal training en hoe anderen elkaar al motiveren? Neem contact op voor een gratis intakegesprek met Maxx Personal Training.

Ons aanbod

Een personal training eindhoven is geheel op maat. De eerste stap is het inplannen van een vrijblijvende intake. Samen bepalen we jouw doelstelling en zetten we een plan op om deze te behalen.

Wij komen graag naar je toe of je kunt bij één van onze prive gyms komen trainen. Het enige wat je nodig hebt is goede zin!

Veelgestelde vragen