Personal Training aan huis

Wil je gaan trainen, maar ben je het liefste in jouw eigen fijne en veilige omgeving? Dan is personal training aan huis een oplossing voor jou. Voor personal training thuis ben je bij Maxx Personal Training aan het juiste adres. Samen met jou zorgen we ervoor dat je vanuit huis zowel fysiek als mentaal fit wordt. Met een personal trainer aan huis bereik je jouw sportieve doelen op een prettige manier in een vertrouwde omgeving. Maxx Personal Training geeft personal training aan huis in Eindhoven en omgeving Eindhoven. Wij geven onder andere personal training aan huis in Waalre, Veldhoven, Geldrop, Son en Breugel en Best.

Futloos? Druk schema? Dan is personal training aan huis de oplossing!

Soms ontbreekt het ons aan de energie of laat ons overvolle planning het gewoonweg niet toe om nog naar de sportschool te gaan. In dat geval ben je bij Maxx Personal Training aan het juiste adres. Bij ons kan je namelijk niet alleen rekenen op een persoonlijke en professionele begeleiding. Maar bij ons krijg je deze personal training aan huis, vanuit jouw eigen vertrouwde omgeving. Daardoor hoef je geen extra reistijd in te plannen en spring je na een zware training meteen onder de douche of plof je erna voldaan op de bank.

Voordelen van een personal training aan huis

Wij brengen de sportschool naar jou toe en passen ons aan jouw drukke planning aan. Geen tijd verloren aan reistijd of overvolle sportscholen. Onze ervaren personal trainers staan klaar om jou te begeleiden, motiveren en te helpen jouw sportdoelen te bereiken, allemaal in de comfortabele omgeving van je eigen huis.

Personal Training aan huis

Het is tijd om de controle over je tijd en gezondheid terug te nemen. Start jouw fitnessreis met personal training aan huis van Maxxtraining.nl en ontdek hoe we je helpen om je doelen te verwezenlijken, ongeacht hoe druk je leven ook is.

Een personal trainer aan huis heeft natuurlijk nog meer voordelen. Je krijgt bij ons altijd professionele begeleiding en een 1 op 1 ondersteuning. Dat geldt niet alleen voor de training die je van ons ontvangt, maar je kunt ook nog eens profiteren van een op maat gemaakt voedingsadvies. Op deze manier bereik jij jouw doelen nog sneller. En dit met een blijvend resultaat

Nog meer voordelen van een personal trainer aan huis:

   • Persoonlijke stok achter de deur
   • Trainingsplan op maat
   • Voedingsplan op maat
   • Afwisselend & resultaatgericht
   • Minder tijdrovend

Jouw personal trainer is jouw stok achter de deur. Samen halen we het beste uit jezelf en gaan we voor duurzaam resultaat. Ga de uitdaging aan!

Zo starten we met personal training aan huis?

Bij Maxx Personal Training begint jouw fitness journey met een vliegende start. We trappen af met een gratis proefles of intake, waar we een diepgaande bewegingsanalyse uitvoeren. We gaan in op jouw dagelijkse houding en bewegingen. Hierbij hebben we speciale aandacht voor jouw werktype, of je nu voornamelijk zittend of staand werkt. Dit is de sleutel tot het opsporen van eventuele lichaamsonevenwichtigheden en het identificeren van spiergroepen die versterking nodig hebben of misschien zelfs overbelast zijn. Met deze waardevolle inzichten stellen we vervolgens een op maat gemaakt trainingsschema op dat perfect bij jou past.

Personal trainer aan huis | Meld je nu aan!

Als je af en toe je thuisworkouts wilt afwisselen met trainingen op locatie, bieden wij de perfecte oplossing. Onze uitvalsbasis bevindt zich op de High Tech Campus in Eindhoven. Hier kun je de afwisseling vinden die je zoekt, met zowel intensieve, gevarieerde trainingen thuis als sessies op HTC Eindhoven. Goed om te weten is dat deze locatie geen openbare ruimte is, waardoor we evengoed een 1 op 1 training bieden. Geen andere sporters, geen afleiding, alleen een sportcomplex op een fijne locatie.

Bij Maxx Personal Training leggen we de focus op het gebruik van losse gewichten en jouw eigen lichaamsgewicht. Zo train je niet alleen je spierkracht, maar werk je ook aan je balans en flexibiliteit.

Ben je overtuigd van onze aanpak? Wacht dan niet langer en neem direct contact met ons op voor personal training aan huis. Samen zetten we de eerste stap naar een fitter en gezonder jij!

Ons aanbod

Een personal training eindhoven is geheel op maat. De eerste stap is het inplannen van een vrijblijvende intake. Samen bepalen we jouw doelstelling en zetten we een plan op om deze te behalen.

Wij komen graag naar je toe of je kunt bij één van onze prive gyms komen trainen. Het enige wat je nodig hebt is goede zin!

Veelgestelde vragen