Personal Training aan huis

Wil je gaan trainen, maar het liefste in jouw eigen fijne en veilige omgeving? Dan is personal training aan huis een oplossing voor jou. Voor personal training thuis ben je bij Maxx Personal Training aan het juiste adres. Samen met jou zorgen we ervoor dat je vanuit huis zowel fysiek als mentaal fit wordt. Met een personal trainer aan huis bereik je dat op een prettige én vertrouwde manier. Maxx Personal Training geeft personal training aan huis in Eindhoven en omgeving Eindhoven.

Meer weten over personal training aan huis?

Personal training aan huis

Futloos? Druk schema? Dan is personal training thuis de oplossing!

Soms ontbreekt het ons aan de energie of laat het drukke tijdschema het gewoonweg niet toe om nog naar de sportschool te gaan. In dat geval ben je bij Maxx Personal Training aan het juiste adres. Bij ons kan je namelijk niet alleen rekenen op een persoonlijke en professionele begeleidingMaar bij ons krijg je deze personal training aan huis, vanuit jouw eigen vertrouwde omgeving. Daardoor hoef je geen extra reistijd in te plannen en plof je na een zware training voldaan op jouw bank.

Voordelen personal trainer aan huis

Een personal trainer aan huis heeft natuurlijk nog meer voordelen. Je krijgt bij ons altijd professionele begeleiding en een 1 op 1 ondersteuning. Dat geldt niet alleen voor de training die je van ons ontvangt, maar je kunt ook nog eens profiteren van een op maat gemaakt voedingsadvies. Op deze manier bereik jij jouw doelen nog sneller. En dit met een blijvend resultaat.

Nog meer voordelen van een personal trainer aan huis:

   • Persoonlijke stok achter de deur
   • Trainingsplan op maat
   • Voedingsplan op maat
   • Afwisselend & resultaatgericht
   • Minder tijdrovend

Jouw personal trainer is jouw stok achter de deur. Samen halen we het beste uit jezelf en gaan we voor duurzaam resultaat.

Ga de uitdaging aan!

Hoe gaan we van start bij personal training aan huis?

We beginnen altijd met een gratis proefles of een intake waarin we een bewegingsanalyse doornemen. We bespreken jouw houding en bewegingen gedurende de dag. Wat zoal belangrijk is, is of dat je bijvoorbeeld een zittend of juist een staand beroep hebt. Zo sporen we een eventuele disbalans in jouw lichaam op en zien we welke spieren versterkt moeten worden en welke mogelijk overbelast zijn. Met deze informatie maken we een volledig trainingsschema op maat.

Personal trainer thuis | meld je aan!

Wil je jouw personal trainingen aan huis toch af en toe afwisselen met een training op locatie? Wij hebben ons standplaats op de High Tech Campus Eindhoven. Zo kunnen we eventueel ook intensieve, afwisselende workout thuis afwisselen met af en toe een training op de HTC Eindhoven.

Tijdens onze trainingen werken we zoveel mogelijk met losse gewichten en jouw eigen lichaamsgewicht. Op deze manier train je niet alleen je spierkracht, maar ook jouw balans en flexibiliteit.

Overtuigd van onze krachten? Neem dan meteen contact met ons op over personal training aan huis.

Ons aanbod

Een personal training eindhoven is geheel op maat. De eerste stap is het inplannen van een vrijblijvende intake. Samen bepalen we jouw doelstelling en zetten we een plan op om deze te behalen.

Wij komen graag naar je toe of je kunt bij één van onze prive gyms komen trainen. Het enige wat je nodig hebt is goede zin!

Veelgestelde vragen