Personal Training Eindhoven

Wil jij sporten waar en wanneer jij wilt? Dat kan met onze personal training. Zo kun je bij ons komen trainen in onze privé gym op de High Tech Campus. Hier hebben we een mooie grote buitenruimte om te sporten, maar ook een fijne gym die van alle gemakken is voorzien. We komen ook bij je thuis in Eindhoven en omgeving, jouw werk of we gaan samen naar het park. Jij kiest! Wij zorgen voor een uitdagende en efficiënte trainingssessie die aansluit bij jouw niveau en persoonlijke doelen. Uiteraard werken we met het beste materiaal dat we eventueel naar locatie meenemen. Denk hierbij aan kettlebells, een power rope, TRX, halterstangen & dumbbells, plyoboxen etc.

Personal training in Eindhoven | Op maat

We zijn er voor jou! Onze personal trainers investeren continue in zichzelf, zodat wij alle tools bezitten waarmee we jou het beste naar jouw gedroomde resultaat kunnen begeleiden. Onze personal trainers zijn jouw luisterend oor en bieden de mentale en fysieke steun die je nodig hebt. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke trainingsmethode bij je past en zorgen we keer op keer weer voor een  gevarieerde en afwisselde training. Hierdoor blijven jouw personal trainingssessies uitdagend en leuk!

Lees hieronder meer over onze personal training Eindhoven. Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

 

Specialist op het gebied van personal training

Wij zijn er voor jou. We zorgen ervoor dat jij je fit en gezond kunt voelen. Ons ijzersterke en gekwalificeerd team staat voor je klaar en ondersteunt je bij het overwinnen van jouw persoonlijke uitdaging. Wat kunnen wij betekenen voor jou met een Personal Training Eindhoven?

  • De meest efficiënte manier om te werken aan je trainingsdoelen;
  • Professionele begeleiding zodat je op een uiterst veilige sportmethode met je lichaam bezig bent;
  • Stok achter de deur;
  • Elke sessie is anders, zodat de trainingen nooit saai worden;
  • Ons enthousiaste team zorgt ervoor dat jij gemotiveerd blijft;
  • Voedingsplan op maat.

 

Specialist op het gebied van medical fitness

Medical fitness, ook wel medische fitness genoemd, is gericht op sporten en bewegen onder begeleiding van een gecertificeerd medicall fitnessintructeur. Medicall fitness heeft vaak als doel om te revalideren van een (langdurige) blessure of aandoening. Een andere reden voor medische fitness is ook het optimaliseren van het fysieke vermogen. Een andere reden is preventief acteren op eventuele blessures of rugklachten. Door dit samen te doen met onze medical fitnessinstructeur wordt de belastbaarheid van jouw lichaam verhoogt op een verantwoorde manier. Medische fitness zorgt ervoor dat jouw spieren en gewrichten optimaal blijven functioneren en jouw conditie op peil blijft.

Heb je interesse in medical fitness? Neem dan contact met ons op!

Wanneer kan Personal Training uitkomst bieden?

  • Sport je al regelmatig, maar behaal je niet het gewenste resultaat?
  • Verlies je de motivatie voor het sporten door weinig variatie in je training?
  • Vind je het lastig een goed eetpatroon vast te houden?
  • Heb je weinig tijd om te sporten door een druk leefschema?

Herken je jezelf in één van bovenstaande vragen? Dan kan personal training zeker iets voor jou zijn. Wij helpen je graag om dit te doorbreken. Benieuwd hoe we dit kunnen doen?

Ons aanbod

Een personal training eindhoven is geheel op maat. De eerste stap is het inplannen van een vrijblijvende intake. Samen bepalen we jouw doelstelling en zetten we een plan op om deze te behalen.

Wij komen graag naar je toe of je kunt bij één van onze prive gyms komen trainen. Het enige wat je nodig hebt is goede zin!

Veelgestelde vragen

Vandaag nog aan de slag?