Persoonlijk Energie Plan

De PEP Factor is een totaalconcept op het gebied van bewegen, voeding en mental coaching voor bedrijven in Eindhoven en omgeving. De PEP Factor staat hierbij voor Persoonlijk Energie Plan. Dit plan zorgt ervoor dat medewerkers energieker en productiever worden ; op de werkvloer, maar ook daar buiten. Het doel van dit “Persoonlijk Energie Plan” is een daling in het totale verzuim binnen het bedrijf; een gezondere werksfeer en cultuur.

Wat is de PEP Factor

Waar staat het totaalconcept “PEP Factor: Persoonlijk Energie Plan” voor?

Persoonlijk: De P staat voor Persoonlijke aandacht. Met persoonlijke aandacht creëeren we meer effect om vooraf bepaalde doelen te behalen.
Energie: De E staat voor Energie. Energie staat centraal in deze benadering van werknemers. Mensen die veel bewegen hebben meer energie. Energie die zich omzet in motivatie en productiviteit op de werkvloer.
Plan: De laatste P staat voor een Planmatige aanpak. Wij kijken niet alleen naar bewegen en fitness, maar ook naar gezondheid en psychologische aspecten. We maken een geheel plan op maat.

Aanpak bij een persoonlijk energie plan?

Hoe gaan we te werk als we een persoonlijk energie plan opstellen? Allereerst doen we een energielevel check.  Op basis van deze uitslag, maken we inzichtelijk waar groei nodig is. Wij geven praktische tips voor meer vitaliteit. Wij leggen oefeningen uit en trainen mee. Gestructureerd volgens plan, zorgen wij dat dit plan gevolgd wordt en dat het uiteidndelijke doel behaald wordt.

Als je werkt met het persoonlijk enegrie plan ben je ervan gegarandeerd dat jouw medewerkers 100% uit hun inspanningen halen en ontspanning vinden. Heb jij ook interesse in een afdeling of team vol energieke en fitte medewerkers? Neem dan contact met ons op. Wij bieden een persoonlijk energie plan op maat. Naast de PEP Factor hebben we ook verschillende vormen van bootcamps voor bedrijven.