Voedingsbegeleiding

Wil jij iets veranderen aan jouw voedingspatroon? Wil jij afvallen of juist spiermassa aankomen? Wij bieden begeleiding op het gebied van voeding en leefstijl. Wij bieden voedingsbegeleiding als je wilt werken aan jouw gewicht, voedingspatroon, sportprestaties, leefstijl en/of gezondheid. Onze voedingsbegeleiding wordt voor jou helemaal op maat aangepast. Als jij je echt in wil zetten en met ons aan de slag wil gaan, dan zorgen wij ervoor dat jij jouw ideale gewicht behaalt en vast blijft houden!

Aanvullend aan een personal training programma bieden wij onder andere ook voedingsbegeleiding. Hierbij begeleiden wij jou volledig in een periode van 12 weken (3 maanden). Wij begeleiden in het aanwenden en vasthouden van een vernieuwde en gezonde eet- en leefstijl die past bij jouw persoonlijke doelen. we denken hierbij aan verschillende doelen (afvallen, op gewicht blijven of aankomen).

Voorafgaand aan het 12 weken programma krijg je een hele screening waarbij we jouw lichaamssamenstelling opmeten en jouw huidige eetpatroon onder de loep nemen. Aan de hand hiervan krijg je elke week een persoonlijk voedingsschema toegestuurd (recepten voor ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes). Aan het einde van elke week hebben we een feedback moment en aan het eind hebben we weer een persoonlijk screenings moment.


Voor wie is voedingsbegeleiding?

Onze voedingsbegeleiding is geschikt voor iedereen die wilt werken aan zijn of haar gezondheid, medische klachten of sportprestaties. Afhankelijk van de gestelde doelen kijken wij samen met jou op welke manier er voedingsbegeleiding nodig is.

Er zijn verschillende redenen waarom iemand kiest voor voedingsbegeleiding:

  1. Gewichtsverlies: Als je wilt afvallen, kan een voedingsdeskundige je helpen bij het opstellen van een plan dat past bij jouw levensstijl en doelen.
  2. Gezondheid: Als je een aandoening hebt zoals diabetes of hoge bloeddruk, kan een diëtist je helpen bij het beheren van je symptomen en het verbeteren van je gezondheid.
  3. Sportprestaties: Als je een atleet bent, kan een voedingsdeskundige je helpen bij het optimaliseren van je voeding om je prestaties te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan spiermassa opbouwen of als iemand op gewicht wilt blijven.


Voedingsbegeleiding: ons succesverhaal!

Voedingsbegeleiding kan verschillende voordelen opleveren. Bijvoorbeeld een persoonlijk voordeel om meer te weten te komen over voeding en gezondheid, je kunt vaak nieuwe gerechten en voedingsmiddelen ontdekken om aan je maaltijdplan toe te voegen. Wij zien dat onze voedingsbegeleiding hierin een groot verschil maakt.

Het programma bij Maxxtraining.nl blijkt keer op keer succesvol, doordat onze deelnemers op een gezonde manier (blijvend) afvallen of andere doelen bereiken. Dit komt doordat de recepten die worden voorgeschreven stuk voor stuk lekker, gevarieerd en relatief makkelijk te bereiden zijn! Hierdoor is het goed vol te houden. Daarnaast zorgt de persoonlijke aandacht en de wekelijkse feedback momenten ervoor dat de deelnemer gefocust en gemotiveerd blijft.

Fit worden, bewegen en gezond eten ligt nauw met elkaar verbonden. Vandaar dat wij dit programma voor onze personal training klanten hebben ontwikkeld, zodat iedereen nog meer en sneller resultaat boekt binnen onze beweegtrajecten.

 

Inhoud voedingsbegeleiding 

Hierbij een korte opsomming van de inhoud van het programma:

  • 1 op 1 persoonlijke begeleiding over een periode van 12 weken
  • Elke week een nieuw weekmenu met lekkere, gezonde en makkelijke recepten
  • Elke week een feedback moment
  • 3 screening momenten
  • Continue tips en adviezen wanneer jij ze nodig hebt

 

Ons aanbod

Een personal training eindhoven is geheel op maat. De eerste stap is het inplannen van een vrijblijvende intake. Samen bepalen we jouw doelstelling en zetten we een plan op om deze te behalen.

Wij komen graag naar je toe of je kunt bij één van onze prive gyms komen trainen. Het enige wat je nodig hebt is goede zin!

Veelgestelde vragen