Garandeer continuïteit in jouw sportschool met onze s.o.s. sportinstructeurs!

Bij Maxx Training bieden wij dé oplossing voor onverwachte uitval van sportinstructeurs. Onze s.o.s. sportinstructeurs staan paraat om jouw groepslessen moeiteloos over te nemen, zodat jij nooit meer een les hoeft af te zeggen. Met gekwalificeerde instructeurs die speciaal door Maxx Personal Training zijn opgeleid, garanderen we de hoogste kwaliteit voor jouw sportlessen.

Bij Maxx Training begrijpen we dat het soms moeilijk kan zijn om de continuïteit van jouw groepslessen te waarborgen, vooral als gevolg van onverwachte uitval van sportinstructeurs. Daarom bieden wij een unieke oplossing met onze S.O.S. (Sportinstructeurs Onmiddellijk Standby) service. Onze toegewijde s.o.s. sportinstructeurs staan altijd paraat om jouw groepslessen moeiteloos over te nemen, zodat jij nooit meer een les hoeft af te zeggen of je zorgen hoeft te maken over teleurgestelde en betalende leden.

Onze s.o.s. sportinstructeurs worden zorgvuldig geselecteerd en zijn speciaal door Maxx Training opgeleid. Ze beschikken over de juiste certificeringen, ervaring en expertise. Dit om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van jouw sportlessen op het hoogste niveau blijft, zelfs bij onvoorziene omstandigheden. Of het nu gaat om yoga, spinning, bootcamp of een andere groepsles, onze instructeurs zijn veelzijdig en klaar om een breed scala aan lessen te verzorgen. We begrijpen dat de tevredenheid van jouw leden en de reputatie van jouw sportschool of fitnesscentrum van het grootste belang zijn. Daarom staan wij garant voor de hoogste kwaliteit en consistentie in de lessen die wij aanbieden.

S.O.S. Sportinstructeurs

Onze invalpool van s.o.s. sportinstructeurs omvat een breed scala aan lessen, waaronder: 

 • Spinning
 • Bodypump
 • Bootcamp
 • (Kick)boksen
 • Yoga en pilates (inclusief Body Balance, Yin Yoga en Power Yoga)
 • BBB
 • Gladiator Workout
 • HIIT Training
 • Circuit Training
 • Seniorengym

En nog veel meer! De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem contact op voor meer informatie!

Hoe werkt s.o.s. sportinstructeurs?

In elke gym, yogastudio of crossfit studio komt het wel eens voor dat een sportinstructeur onverwachts uitvalt. Dit is erg vervelend, want een les kan dan onverhoopt niet doorgaan. Het onverwachts uitvallen van lessen is vanaf nu verleden tijd! Maxx Training heeft hier namelijk het antwoord op. Onze professionele instructeurs staan klaar om jouw lessen naadloos over te nemen, zodat jouw deelnemers geen last van uitval ondervinden.

Waarom kiezen voor s.o.s. sportinstructeurs van Maxx Personal Training? 

 • Gekwalificeerde sportinstructeurs: Onze instructeurs zijn zorgvuldig opgeleid door Maxx Training en beschikken over de vereiste kwalificaties om hoogwaardige lessen te geven.
 • Continuïteit van jouw lessen tijdens ziekte en vakantie: Dankzij onze service hoef je nooit meer groepslessen te annuleren door uitval van sportinstructeurs.
 • Diversiteit in lessen: Van intensieve HIIT-trainingen tot ontspannende yogalessen, onze s.o.s. sportinstructeurs zijn experts in diverse disciplines en vervangen naadloos lessen voor jou.
 • Flexibiliteit: Bel of e-mail ons direct om een s.o.s. sportinstructeur te regelen, zodat je snel weer op schema bent.

Neem direct contact met ons op!

Bel ons direct op 0622087561 om een s.o.s. sportinstructeur te reserveren en de continuïteit van jouw groepslessen te waarborgen.

Stuur een e-mail naar info@maxxtraining.nl om meer te weten te komen over onze s.o.s. sportinstructeurs en hoe we jouw sportschool kunnen ondersteunen.

Bij Maxx Personal Training begrijpen we hoe belangrijk het is om consistentie te behouden in jouw sportlessen. Laat ons je helpen om die consistente, hoogwaardige ervaring aan je deelnemers te bieden, zelfs wanneer het onverwachte gebeurt.

S.O.S. Sportinstructeurs