Waarom bedrijfsfitness

Ga met de nr. 1 in bedrijfsfitness in Eindhoven en omgeving voor meer zakelijk succes. Verbeter uw zakelijke succes met een hogere medewerkerstevredenheid met zowel indoor als outdoor fitness. Fitness waar u wilt. Breng uw medewerkers in beweging met onze bedrijfsfitness & vitaliteitsprogramma's. Sporten voor uw medewerkers: met een op maat gemaakte aanpak wat resulteert in fitte medewerkers. Wist u dat een werknemer met overgewicht per jaar gemiddeld 2,5 dag meer ziekteverzuim opneemt en een medewerker met obesitas zelfs 11,7 dagen meer dan een gezonde medewerker?
Voor uw medewerkers zijn er natuurlijk veel mogelijkheden om te sporten en te bewegen. Maar als dit niet gebeurt en u wilt dit aanbieden vanuit uw eigen bedrijf dan is dit nog niet altijd even makkelijk.

Waarom de PEP Factor

De Pep Factor is een programma dat zelfs nog een beetje verder gaat dan reguliere bedrijfsfitness. Wij bieden een compleet pakket bedrijfsfitness met als doel het welbehagen van uw werknemers. Niet alleen op fysiek gebied, maar ook op mentaal gebied. Helemaal op maat gemaakt voor ieder bedrijf. Wij bieden dit aan met de juiste begeleiding. Wij werken met een professioneel team van deskundige personal trainers, fitness assistent, een voedingsdeskundige aangesloten bij BGN en een psychologe.

Voor elk bedrijf zetten wij een passend programma op maat op. Dit alles zonder hoge kosten, zonder dure apparatuur en zonder dat er grote ruimtes nodig zijn. En heel belangrijk: volledig fiscaal aftrekbaar!

Heeft u interesse in onze bedrijfsfitness? Neem dan contact met ons op. Graag komen wij onze methode voorstellen in een persoonlijk gesprek om te kijken wat voor uw organisatie wenselijk is en wat de Maxx training voor uw organisatie kan betekenen.

Maxx training Bedrijfsfitness Eindhoven