Maxx Personal Training de personal trainer Eindhoven 

Wat is onze werkwijze?

Wij zijn van de persoonlijke aandacht, resultaatgericht en vinden het belangrijk dat jij je goed voelt. Zowel tijdens de trainingen als in het proces hiernaartoe.


1 – Gesprek

Je neemt vrijblijvend contact met ons op. Op afspraak komen wij bij je langs of sluit je aan bij een van onze trainingen. Als we kijken naar de personal trainingen, dan wordt er samen een doel bepaald om aan te werken. Er wordt besproken op welke wijze dat wordt gedaan, b.v. door middel van fitness thuis of bij ons op locatie, van wandelen naar joggen of een andere sport leren. We hebben een scala aan mogelijkheden op het gebied van personal trainingen, bootcamp, yoga en bedrijfsfitness. We spreken af op een tijd die jou uitkomt, ook ‘s avonds of in het weekend is mogelijk bij ons.

2 – Plan van aanpak 

Na samen het plan van aanpak opgesteld te hebben, gaan we aan de slag (voor de periode die we besproken hebben). Per week wordt het afgesproken aantal uur getraind met een van onze personal trainers. Wij zorgen altijd dat je een personal trainer aangewezen krijgt die het beste bij jou en jouw doel past. Wil je hierin afwisseling? Ook dit is mogelijk, je hoeft het maar te zeggen!

3 – Evaluatie en vervolg

Na de personal training periode wordt er geëvalueerd of het persoonlijke resultaat bereikt is. Aan de hand van deze uitslag wordt bekeken in welke mate verdere begeleiding gewenst is. Bijvoorbeeld 1x per week of op afstand via de mail of telefonisch.

Vraag een vrijblijvende intake aan