Werkwijze Maxx Personal Training | De personal trainer van Eindhoven en Veldhoven

Wat is onze werkwijze?

Onze werkwijze? Wij zijn dé toegewijde personal trainers voor Eindhoven en Veldhoven. Wij streven naar persoonlijke aandacht, resultaatgerichtheid en vooral naar jouw welzijn, zowel tijdens de trainingen als gedurende het gehele proces. Ben je op zoek naar effectieve personal training, bootcamp, yoga of bedrijfsfitness? Bij Maxxtraining Eindhoven-Veldhoven bieden we een scala aan mogelijkheden om jouw doelen te behalen. Is dit de werkwijze die bij jou past?


1 – Gesprek

Jouw weg naar het behalen van jouw doelen met ons begint allemaal met een vrijblijvend gesprek. Neem contact met ons op en wij komen bij jou langs of je sluit aan bij één van onze trainingen. In het geval van personal training bepalen we samen het doel dat je wilt bereiken. Of het nu gaat om fitness thuis, op locatie in Eindhoven of Veldhoven of ergens anders in de omgeving, wandelen, joggen of een andere sport leren; bij Maxxtraining is er een diversiteit aan mogelijkheden. Wij passen ons aan jouw agenda aan, ook ’s avonds of in het weekend.

2 – Plan van aanpak 

Na het bepalen van het doel stellen we samen een plan van aanpak op. Gedurende de afgesproken periode train je wekelijks met een van onze toegewijde personal trainers. Wij zorgen ervoor dat je de juiste trainer krijgt toegewezen, die het beste bij jou en jouw doel past. En als je variatie wilt, geef het gewoon aan! Wij passen ons aan aan jouw wensen.

3 – Evaluatie en vervolg

Na de afgesproken personal training periode evalueren we samen de behaalde resultaten. Op basis van deze evaluatie bepalen we of verdere begeleiding gewenst is. Misschien wil je doorgaan met wekelijkse sessies, of kies je voor begeleiding op afstand via e-mail of telefonisch. Bij Maxx Personal Training gaan we verder dan alleen de training; we zijn toegewijd aan jouw voortdurende succes.

Maxx Personal Training | Jouw weg naar een gezonder leven

Kies voor Maxx Personal Training en ontdek hoe persoonlijke aandacht, resultaatgerichte trainingen en flexibiliteit jou kunnen helpen je doelen te bereiken. Of je nu in Eindhoven, Veldhoven, of daarbuiten woont, wij staan voor je klaar. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en zet de eerste stap naar een gezonder, fitter leven!

Vraag een vrijblijvende intake aan