Wie zijn wij? - Personal Trainer Eindhoven


 

Personal Trainer Eindhoven - Ilias Renou

Ilias Maxwell Renou - Oprichter en mede-eigenaar Maxx Personal Training

Ik ben Ilias Renou en ben geboren te Aldershot (Groot-Brittannië)op 14-05-1977.

Van jongs af aan ben ik altijd met sport bezig geweest. Dit varieert van turnen op hoog niveau tot voetbal. Het was dan ook geen moeilijke keuze om na de middelbare school naar het CIOS te gaan. Na het afstuderen aan het CIOS heb ik bij Fysio Physics de opleidingen Personal Trainer en Medical fitness instructeur genoten en met succes afgerond.

Van 2002-2009 heb ik de fitness mogen verzorgen voor Philips in de vestigingen op het toenmalig Philips S (Strijp) en op het Philips V (Vredeoord) complex. Op de desbetreffende locaties functioneerde ik als vestigingsmanager en verzorgde ik in samenwerking met de bedrijfarts de medische lessen. De medische lessen bestonden uit medewerkers met overgewicht, rugklachten en CANS (RSI) klachten.

(2009-heden) Na dit vele jaren met plezier gedaan te hebben besloot ik mijn eigen onderneming op te zetten: Maxx Personal Training. Dit bleek een schot in de roos. Ik geniet er van om dagelijks 1 op 1 met mensen te werken en mijn enthousiasme en kennis over te brengen. Door de jaren ervaring, grote dosis motivatie en enthousiasme zorg ik er voor dat je slaagt in het behalen van je (trainings) doelen.

Met sportieve groet,

Ilias Renou

 

 

Personal Trainer Eindhoven - Anne Krebber

 

Anne Krebber - Mede-eigenaar Maxx Personal Training

Mijn naam is Anne Krebber en sinds dit nieuwe jaar (2020) ben ik mede-eigenaar van Maxx Personal Training.

Even voorstellen: Op 10 november 1994 werd ik geboren in het altijd mooie Breda. Hier heb ik op school gezeten en met veel plezier tot mijn 18e gewoond. Vervolgens ben ik in 2012 de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) in Eindhoven gestart, en ben hiervoor dan ook naar Eindhoven verhuisd. Hier heb ik een ontzettend toffe studententijd gehad en uiteindelijk ben ik in 2016 aan deze opleiding afgestudeerd. Vervolgens ben ik de Master Bestuurskunde gaan doen aan de Universiteit Leiden. Dit omdat ik sport en beleid op een overstijgend niveau wilde combineren. Deze masterstudie heb ik afgelopen juni 2019 succesvol afgerond.

Tijdens mijn studietijd heb ik altijd gewerkt als fitnesscoach bij verschillende sportscholen in Eindhoven. Tijdens dit werk ontmoette ik Ilias, uiteindelijk heb ik toen voor hen met veel plezier ook bootcamps en personal training gegeven.

Toen ik in de zomer van 2019 afstudeerde vond ik al snel een baan als buurtsportcoach in Alphen aan den Rijn en voor mijn werk verhuisde ik dan ook naar Leiden. Al snel merkte ik dat ik Brabant toch wel erg miste. Toen Ilias vervolgens met de vraag naar mij toekwam of ik mede-eigenaar wilde worden van zijn bedrijf was voor mij de keuze snel gemaakt. Ik nam afscheid van de randstad en ben snel weer in het gezellige Eindhoven komen wonen, waar ik vanaf 2020 met veel plezier samen met Ilias Maxx Personal Training run!

Misschien heb je mij al een keer gezien tijdens een van onze trainingen/bootcamps. Zo niet, dan ontmoeten we elkaar hopelijk snel!

Met sportieve groet,

Anne Krebber

Britt Legeland – Yoga instructeur Maxx Personal training

Mijn naam is Britt Legeland. Ik ben sinds september 2021 werkzaam binnen Maxx Personal Training.

Ik ben 22 jaar (09-08-1999) en geboren en getogen in Eindhoven. In 2020 heb ik de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) in Eindhoven afgerond. Gedurende mijn studie heb ik als groepslesinstructeur diverse yoga-en total workout lessen verzorgd binnen de sportschool. Zo heb ik ook hier en daar wat lesjes gedraaid binnen Maxx Training. Misschien ken je me dus nog wel van ‘yoga in het park’. Daarnaast zetten ik al dansend mijn hobby voort en gaf ik danstraining aan meiden tussen de 6 en 18 jaar.

In september 2020 ben ik Full-time werkzaam geweest als gymleerkracht in het Speciaal onderwijs (cluster 4). Tegelijkertijd heb ik , gedurende de weekenden, een start gemaakt aan de opleiding ‘All round kinder- en tieneryoga docent/coach’ in Almere. Door de drukke agenda had ik geen gaatjes meer over om mijn grote liefde voor yoga te delen middels het verzorgen van lessen. Dit gemis van doceren werd steeds groter en groter. Eenmaal terug in gesprek met Anne & Ilias wist ik het zeker; IK GA WEER STARTEN. Momenteel ben ik parttime bij hen in dienst.

Ik hoop je te ontmoeten bij een van de yogalessen binnen het bestaande aanbod.

Met sportieve groet,

Britt