Wie zijn wij? - Personal Trainer Eindhoven


 

Personal Trainer Eindhoven - Ilias Renou

Ilias Maxwell Renou - Oprichter en mede-eigenaar Maxx Personal Training

Ik ben Ilias Renou en ben geboren te Aldershot (Groot-Brittannië)op 14-05-1977.

Van jongs af aan ben ik altijd met sport bezig geweest. Dit varieert van turnen op hoog niveau tot voetbal. Het was dan ook geen moeilijke keuze om na de middelbare school naar het CIOS te gaan. Na het afstuderen aan het CIOS heb ik bij Fysio Physics de opleidingen Personal Trainer en Medical fitness instructeur genoten en met succes afgerond.

Van 2002-2009 heb ik de fitness mogen verzorgen voor Philips in de vestigingen op het toenmalig Philips S (Strijp) en op het Philips V (Vredeoord) complex. Op de desbetreffende locaties functioneerde ik als vestigingsmanager en verzorgde ik in samenwerking met de bedrijfarts de medische lessen. De medische lessen bestonden uit medewerkers met overgewicht, rugklachten en CANS (RSI) klachten.

(2009-heden) Na dit vele jaren met plezier gedaan te hebben besloot ik mijn eigen onderneming op te zetten: Maxx Personal Training. Dit bleek een schot in de roos. Ik geniet er van om dagelijks 1 op 1 met mensen te werken en mijn enthousiasme en kennis over te brengen. Door de jaren ervaring, grote dosis motivatie en enthousiasme zorg ik er voor dat je slaagt in het behalen van je (trainings) doelen.

Met sportieve groet,

Ilias Renou

 

 

Personal Trainer Eindhoven - Anne Krebber

 

Anne Krebber - Mede-eigenaar Maxx Personal Training

Mijn naam is Anne Krebber en sinds dit nieuwe jaar (2020) ben ik mede-eigenaar van Maxx Personal Training.

Even voorstellen: Op 10 november 1994 werd ik geboren in het altijd mooie Breda. Hier heb ik op school gezeten en met veel plezier tot mijn 18e gewoond. Vervolgens ben ik in 2012 de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) in Eindhoven gestart, en ben hiervoor dan ook naar Eindhoven verhuisd. Hier heb ik een ontzettend toffe studententijd gehad en uiteindelijk ben ik in 2016 aan deze opleiding afgestudeerd. Vervolgens ben ik de Master Bestuurskunde gaan doen aan de Universiteit Leiden. Dit omdat ik sport en beleid op een overstijgend niveau wilde combineren. Deze masterstudie heb ik afgelopen juni 2019 succesvol afgerond.

Tijdens mijn studietijd heb ik altijd gewerkt als fitnesscoach bij verschillende sportscholen in Eindhoven. Tijdens dit werk ontmoette ik Ilias, uiteindelijk heb ik toen voor hen met veel plezier ook bootcamps en personal training gegeven.

Toen ik in de zomer van 2019 afstudeerde vond ik al snel een baan als buurtsportcoach in Alphen aan den Rijn en voor mijn werk verhuisde ik dan ook naar Leiden. Al snel merkte ik dat ik Brabant toch wel erg miste. Toen Ilias vervolgens met de vraag naar mij toekwam of ik mede-eigenaar wilde worden van zijn bedrijf was voor mij de keuze snel gemaakt. Ik nam afscheid van de randstad en ben snel weer in het gezellige Eindhoven komen wonen, waar ik vanaf 2020 met veel plezier samen met Ilias Maxx Personal Training run!

Misschien heb je mij al een keer gezien tijdens een van onze trainingen/bootcamps. Zo niet, dan ontmoeten we elkaar hopelijk snel!

Met sportieve groet,

Anne Krebber

Britt Legeland – Yoga instructeur Maxx Personal training

Mijn naam is Britt Legeland. Ik ben sinds september 2021 werkzaam binnen Maxx Personal Training.

Ik ben 22 jaar (09-08-1999) en geboren en getogen in Eindhoven. In 2020 heb ik de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) in Eindhoven afgerond. Gedurende mijn studie heb ik als groepslesinstructeur diverse yoga-en total workout lessen verzorgd binnen de sportschool. Zo heb ik ook hier en daar wat lesjes gedraaid binnen Maxx Training. Misschien ken je me dus nog wel van ‘yoga in het park’. Daarnaast zetten ik al dansend mijn hobby voort en gaf ik danstraining aan meiden tussen de 6 en 18 jaar.

In september 2020 ben ik Full-time werkzaam geweest als gymleerkracht in het Speciaal onderwijs (cluster 4). Tegelijkertijd heb ik , gedurende de weekenden, een start gemaakt aan de opleiding ‘All round kinder- en tieneryoga docent/coach’ in Almere. Door de drukke agenda had ik geen gaatjes meer over om mijn grote liefde voor yoga te delen middels het verzorgen van lessen. Dit gemis van doceren werd steeds groter en groter. Eenmaal terug in gesprek met Anne & Ilias wist ik het zeker; IK GA WEER STARTEN. Momenteel ben ik parttime bij hen in dienst.

Ik hoop je te ontmoeten bij een van de yogalessen binnen het bestaande aanbod.

Met sportieve groet,

Britt

Saskia Verhoeven – Instructeur Maxx Personal training

Mijn naam is Saskia Verhoeven, geboren op 20 april 1992 in Bergeijk. Intussen woon ik alweer een tijdje in Waalre.

Ik heb de opleiding Wellness en Lifestyle gedaan aan toen nog het Helicon deze opleiding richtte zich op beweging, voeding, ontspanning en (sport)massage. Vervolgens ben ik mij gaan verdiepen in de sport en bewegings-kant van het leefstijl pakket door de opleiding Sport en Bewegingseducatie aan de Fontys te doen. Ik ben hier afgestudeerd als bewegingsdeskundige en leefstijladviseur. Tijdens mijn studie en ook daarna heb ik met veel plezier bij Montana snowcenter gewerkt, waar ik veel lessen heb mogen geven in met name snowboarden en ook wat skilessen. Na mijn studie ben ik eerst een jaar door Australië getrokken, een aanrader voor iedereen!

Eenmaal terug in Nederland heb ik mij vrij snel ingeschreven als ZZP-er om bootcamp-lessen en personal training bij Spitters Coaching te kunnen gaan geven. Afgelopen jaar hebben Illias en Anne de bootcampclub overgenomen en sindsdien geef ik les voor Maxxtraining. Nog steeds met even veel plezier als toen ik begon (2018).

Naast ZZP-er ben ik voornamelijk in loondienst voor Vitalis (2018), waar ik op de geriatrische revalidatie werk als bewegingsagoog. De combinatie van het werken met ouderen overdag waarbij het accent ligt op (terug) zelfstandigheid verkrijgen en behouden en het lekker gas geven bij de bootcamp en PT maakt dat mijn werkweek eigenlijk nooit als werkweek voelt.

Ik ben iemand die graag mijn eigen grenzen verlegd, en probeer jou dat ook te laten doen tijdens de trainingen. Aandacht voor techniek en houding vind ik belangrijk tijdens de training. Ook met veel blessures kun je bij mij altijd op jou niveau mee blijven trainen, alternatieven genoeg! Sporten moet vooral ook leuk zijn, dus een beetje flauwekul en lol moet ook niet ontbreken tijdens de trainingen.

Hopelijk zie ik je snel in een van mijn trainingen!

Groetjes Saskia

Martijn Boerdijk – Instructeur Maxx Personal training

Mijn naam is Martijn, 22 jaar en ik zit in het laatste jaar van de opleiding Voeding- en Leefstijladviseur. Hier leer ik van alles over beweging en voeding maar ook over bijvoorbeeld slaap en stress.
Sinds begin september loop ik stage bij Maxx Personal Training.
Het eerste half jaar zul je mij voornamelijk op de dinsdag zien, maar het laatste half jaar van dinsdag tot en met vrijdag!🏋🏻‍♂️

Zelf ben ik bezig met kracht- en conditietraining, wat ik erg leuk vind om te doen.
In de winter zie je mij op de pistes staan.🏂

Ik kijk er naar uit om jullie te mogen trainen en motiveren en natuurlijk te leren kennen!🙌🏻

Met vitale groet,

Martijn Boerdijk

Miguel de Waal – Instructeur Maxx Personal training

Growing up in South Africa, sports were more than just a hobby, they were a way of life.
From school fields to the intense world of professional motocross racing, I've always been driven by competition and the exhilaration of pushing my limits.
But beyond personal success, my journey ignited a passion for helping others achieve their fitness goals. That's why I've chosen to become a personal trainer. With a background in motocross and competing at a high level, I understand the importance of dedication, goal-setting, and personalized training plans. I'm committed to inspiring and empowering my clients to surpass their limits and become the best versions of themselves.
Being a personal trainer isn't just a job, it's my passion, and one for fitness and making a positive impact on the lives of others, one workout at a time.
-Miguel de Waal