Maxx Personal Training de personal trainer Eindhoven e.o.

ilias

Ilias Maxwell Renou - Oprichter van Maxx Personal Training

Ilias Renou geboren te Aldershot (Groot-Brittanniƫ) 14-05-1977.

Van jongs af aan ben ik altijd met sport bezig geweest. Dit varieert van Top turnen tot voetbal. Het was dan ook geen moeilijke keuze om na de middelbare school naar het CIOS te gaan. Na het afstuderen aan het CIOS heb ik bij Fysio Physics de opleidingen Personal Trainer en Medical fitness instructeur genoten en met succes afgerond.

2002-2009 heb ik de fitness mogen verzorgen voor Philips in de vestigingen op het toenmalig Philips S (Strijp) en op het Philips V (Vredeoord) complex. Op de desbetreffende locaties functioneerde ik als vestigings manager en verzorgde ik in samenwerking met de bedrijfarts de medische lessen. De medische lessen bestonden uit medewerkers met overgewicht, medewerkers met rugklachten en medewerkers met CANS (RSI) klachten.

(2009-heden) Na dit vele jaren met plezier gedaan te hebben besloot ik mijn eigen onderneming op te zetten: Maxx Personal Training. Dit bleek een schot in de roos, ik geniet er van om dagelijks 1 op 1 met mensen te werken en mijn enthousiasme en kennis over te brengen. Door de jaren ervaring, grote dosis motivatie en enthousiasme zorg ik er voor dat je zal slagen in het behalen van je (trainings) doelen.

Met sportieve groet,  Ilias Renou


ilias

Anne Krebber - Personal Trainer

Anne Krebber, ik ben 22 jaar en ben woonachtig in het mooie Eindhoven.
Vanaf de zomer van 2017 zal... ik voor Ilias Renou (personal) trainingen en bootcamps gaan geven.
Sport is altijd al een groot onderdeel van mijn leven geweest. Al vanaf jongs af aan heb ik op veel verschillende soorten sporten gezeten, waarbij ik van mijn 12e tot mijn 18e op hoog niveau atletiek heb beoefend.
In 2012 ben ik begonnen aan de ALO (Academie voor docent Lichamelijke Opvoeding) en deze heb ik in augustus 2016 succesvol afgerond. Tijdens deze periode heb ik ook mijn minor ‘Health sports and Lifestyle Coaching’ behaald en ben ik werkzaam geweest als fitnesscoach.
Op het moment ben ik bezig met een master Bestuurskunde aan de Universiteit Leiden en zal ik in de uren buiten mijn opleiding trainingen gaan geven voor Illias. Dit is iets waar ik erg veel zin in heb en waarbij ik hoop mijn expertise op het gebied van effectief trainen en mijn motivatie kan gebruiken om mensen te enthousiasmeren voor sport en ze kan helpen bij het behalen van hun persoonlijke doelen binnen het trainen.

Sportieve groet en hopelijk tot snel!   Anne Krebber