Yoga

Wil jij yoga beoefenen waar en wanneer je wit? Dat kan met onze Personal Yoga Training. Zo bieden wij mogelijkheden voor een yogales binnen in onze privé gym op de High Tech Campus, komen we bij je thuis, je werk of kunnen we, bij juiste weersomstandigheden, naar buiten. Jij mag kiezen! De yogatrainingen worden op maat samengesteld en zijn qua benodigd materiaal gemakkelijk te realiseren. Het enige wat je namelijk nodig hebt is een yogamat. Deze mat leveren we bij de training.

Lees hieronder meer over onze Yoga training eindhoven. Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Personal Training Eindhoven

Wil je een yoga training aanvragen?

 

Wat kunnen wij betekenen voor jou met een Personal yoga Training Eindhoven?

  • De meest efficiënte manier om te werken aan je trainingsdoelen;
  • Professionele begeleiding zodat je op een uiterst veilige methode met je
    lichaam bezig bent;
  • Stok achter de deur;
  • Veelzijdige yogasessies zodat je geïnspireerd blijft
  • Inhoudelijke afstemming op individuele behoeften voor optimaal resultaat

 

Wanneer kan Personal yoga Training uitkomst bieden?

• Je hebt affiniteit met yoga en hebt behoefte aan gepersonaliseerde yogasessies
• Je hebt behoefte aan een ontspanningsmomentje gedurende de dag
• Je ervaart stress, vermoeidheid, lichamelijke klachten en wilt jezelf een fysieke én mentale boost geven
• Je wilt het optimale uit jezelf halen door yoga in te zetten als krachtig ondersteunmiddel naast het sporten

Herken je jezelf in één van bovenstaande vragen? Dan kan de Personal Yoga Training zeker iets voor jou zijn. Wij helpen en ondersteunen je graag. Benieuwd hoe we dit kunnen doen? Schroom niet om contact op te nemen.

YOGA – SMALL GROUP

1 uur trainingssessie € 65,-
10 trainingssessies € 590,-
Het bedrag wordt gesplitst door het aantal deelnemers
De bovenstaand omschreven Personal yogatraining bieden wij ook aan in een ‘small group yoga’ vorm.
Hierbij beoefen je samen yoga vanaf 2 personen. Ook hierbij geldt het organisatorisch uitgangsprincipe: waar en wanneer jullie willen.

Wanneer kan Small group yoga Training uitkomst bieden?
• Zie Wanneer kan Personal yoga Training uitkomst bieden?
• Je bent op zoek naar op maat gemaakte yogalessen voor jou en je yogapartner(s).
• Je hebt behoefte aan een gezamenlijk ontspanningsmomentje gedurende de dag

Bedrijfsyoga

Voor elk bedrijf wordt er een persoonlijke Offerte opgesteld
o.b.v. het aantal- en duur van de trainingen
Voor uw medewerkers biedt Maxx Training, binnen het totaalpakket aan sport- en gezondheidsprogramma’s, nu ook nauwkeurig afgestemde yogasessies aan. Met het oog op vitaal en duurzaam functioneren van uw werknemers geeft ons diverse yoga aanbod zowel een fysieke en mentale boost in één.

Wanneer kan bedrijfsyoga uitkomst bieden?
• U wilt de vitaliteit van uw werknemers op pijl houden
• U wilt de energie van uw werknemers gedurende de dag een boost geven middels een structureel ontspanningsmomentje
• U wilt de focus van uw werknemers gedurende de dag op pijl houden middels concentratie- en meditatieoefeningen
• U wilt het ziekteverzuim terugdringen/ voorkomen middels het beschikbaar stellen van yoga aan uw werknemers

 

Bootcamp Eindhoven - Stadswandelpark Eindhoven

Yoga vormen:

Voor het beoefenen van yoga biedt Maxx Training uiteenlopende yogavormen aan:

- Easy flow | lichte intensiteitstraining

Dit is een ‘gemakkelijk’ te volgen stretch-flow waarin de stretch-houdingen en -oefeningen vloeiend in elkaar overlopen. In deze les wisselende staande en zittende/liggende stretches elkaar af. De easy flow verbetert de flexibiliteit van de gewrichten. Hierdoor wordt je bewegingsbereik vergroot. Het toevoegen van een diepe buikademhaling vergroot het gevoel van kalmte in je lichaam.
- De les wordt afgesloten met een ontspanningsrelaxatie. Deze relaxatie zorgt ervoor dat de effecten van de oefeningen in je lichaam worden versterkt.

- Yin yoga | zeer lichte intensiteitstraining

Dit is een langzame, zachte yogavorm. Deze vorm bevat rustige houdingen (asana’s) die voor een langere tijd worden vastgehouden (drie tot vijf minuten). Doordat je, je relatief lang in een houding bevindt, verdiep je het bestaande effect op spierniveau door naar de organen. Het bindweefsel krijgt namelijk de tijd om gerekt & gehydrateerd te worden. Daarnaast houdt je, je gewrichten soepel.
Het toevoegen van een diepe buikademhaling vergroot het gevoel van kalmte in je lichaam.
De les wordt afgesloten met een ontspanningsrelaxatie. Deze relaxatie zorgt ervoor dat de effecten van de oefeningen in je lichaam worden versterkt.

- Yogalates | gemiddelde intensiteitstraining

Dit is een yogavorm waarbij kracht en flexibiliteit elkaar afwisselen. In deze vorm worden de stretches vanuit de yoga en de core-oefeningen vanuit de pilates samen versmolten tot een effectieve training ter ondersteuning van de wervelkolom. Er wordt een beroep gedaan op de spieren die bijdragen aan een correcte lichaamshouding. Om de zuurstofopname in de spieren zo optimaal mogelijk te maken zijn de ontspannende stretchoefeningen en de (dynamische) kracht oefeningen gebaseerd op bewuste ademhalingstechnieken. Tevens zorgt deze gouden combinatie voor een maximale reiniging & stimulering van de bloedsomloop.
De les wordt afgesloten met een ontspanningsrelaxatie. Deze relaxatie zorgt ervoor dat de effecten van de oefeningen in je lichaam worden versterkt.
-

- Power yoga | gemiddelde intensiteitstraining

Dit is een krachtige, veelzijdige yogavorm. De vorm bevat diverse kracht- en flexibiliteitselementen die samen zorgen voor een effectieve training van je gehele lichaam. Middels een aangename afwisseling van in- en ontspanning zorgen de poweryogalessen voor stabiliteit, flexibiliteit en het versterken van de diverse spiergroepen. De les wordt afgesloten met een ontspanningsrelaxatie. Deze relaxatie zorgt ervoor dat de effecten van de oefeningen in je lichaam worden versterkt.

Voor het beoefenen van alle yogavormen geldt een deelname op blote voeten en het dragen van comfortabele kleding. Daarnaast is het wenselijk om c.a. 30 min van te voren niets te consumeren. Zo voorkom je misselijkheids- en /of maagklachten .

 

Ons aanbod

Een personal training eindhoven is geheel op maat. De eerste stap is het inplannen van een vrijblijvende intake. Samen bepalen we jouw doelstelling en zetten we een plan op om deze te behalen.

Wij komen graag naar je toe of je kunt bij één van onze prive gyms komen trainen. Het enige wat je nodig hebt is goede zin!

Veelgestelde vragen

Wij geven voornamelijk personal training in Eindhoven en omgeving. Veel van onze klandizie is gecentreerd in de stad zelf. Maar wij opereren ook in omliggende gemeenten, zoals Son en Breugel, Eersel en Nuenen.

Je personal training geven wij op verschillende locaties. Dit kun je zelf bepalen. Je kunt bij één van onze Personal Training studio's  komen trainen (in de binnenstad of op de High Tech Campus), maar wij kunnen ook bij jou thuis, op het werk of in het park training geven.

Aangezien veel mensen een druk schema hebben, hebben wij ook geruime openingstijden. Zo kunnen we altijd wel een gelegenheid vinden die voor jou het beste uitkomt. Onze trainingen vinden plaats op maandag t/m donderdag van 08:00 – 21:00 en op vrijdag t/m zondag van 09:00 – 15:00.

Personal Trainingen worden altijd verzorgd door Anne Krebber of Ilias Renou (de eigenaren van Maxx Training). Andere trainingen kunnen ook verzorgd worden door gecertificeerde instructeurs die wij vanuit Maxx Training inhuren.

Afhankelijk van het aantal keer dat je met ons wilt trainen, stellen wij een tarief voor je op. Wil je weten wat het tarief is voor jouw specifieke training? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Jazeker, dit kan! Hiervoor bieden wij een speciaal pakket aan. Aan de hand van een vrijblijvend intake gesprek stellen we samen de doelen op en kunnen we hiermee een plan op maat voor je maken.

Jazeker, naast het begeleiden van de trainingen, geven wij je ook graag een voedingsadvies. Ook hiervoor kun je met ons een afspraak inplannen zodat we gezamenlijk een passend plan kunnen opstellen.

Zowel groepen als individuen trainen wij allemaal op voldoende afstand en zoveel mogelijk zonder materiaal dat van hand op hand moet worden doorgegeven. Wanneer we wel materiaal gebruiken wordt dit eerst goed gereinigd. Daarnaast vragen wij aan al onze klanten om ook zelf de verantwoordelijkheid te nemen en niet te komen trainen wanneer men klachten heeft.

 

 

Vandaag nog aan de slag?